• Cinsellik
  • Oral yapamıyorum yardımcı olur musunuz

Kızlar meraba yeni katıldım aranıza eşim her birliktelikte oral yapmamı istiyor, yapmak da istemiyorum açıkçası ama yaparsın diyor, midem bulanıyor yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor

Üste kalsınn

ceren1998 eşini duşa yolla tabiki miden için olduğunu caktırma fantezi mantezi ayagına mucuk mucuk banyo yoluna dogru ittire ittire götür öperken ki farketmesin sok suyun altına yalandan dokun mokun iyice yıka sonra tekrar odaya at gozunu kapat baska seyler düsün sadece kulaklarını ac onun zevk alısını duy bunu duydukca yapasın gelir arada gozunu ac yalandan onun gözüne bak falan ımm cok zevk alıyormussun gibi sonra içinden yeter de bırak tabi ona yetti deme aağğuy dayanamıyorum artık falan yap ki o kısmı gecin

rouge_ merhaba cnm benim eşim kendini hep kasıyor yani asla inlemiyor boşalırken bile ses etmiyor bu durumu nasıl aşıcaz, hani belki ses fln etse ben daha çok gaza gelirim ama yok

rouge_ ben midem bulandığı için yapmadığımı söyledim eşime yıkayıp gelse de yinede bulanıyor iğrenç bir şey gibi geliyor

incinmissindedi bazıları öyleymiş okuduguma gore ama mutlaka zevk alıyorsa nefesinden de anlarsın inlemese de nefesi olur yani belki ilişkiye hemen baslamasanız onu opsen sevsen rahatlatsan ve oral sırasında biraz elinle dilinle de destek versen o zaman daha iyi hissedersiniz

ayybisiydicemm biliyorum bencede öyle ama işte seviyorlar ya 🥹diyelim yıkadı geldi ya sende başladın ve zevk suyu geliyor o an hemen cekil elinle devam et caktırmadan elinle al ve tekrar oral yap hep bu sekilde yap ritmi bozmadan birde naneli seker alabilirsin oncesinde agzında bir süre hic bir tat almazsın ama bunların hic birini yapmak zorunda degilsin istemiyorsan istemiyorsundur

rouge_ sevişirken nefesi hızlı hızlı atıyor ama boşalmada yada oralda asla ses etmiyor

incinmissindedi belki yeteri kadar zevk almıyordur belki de o böyledir ve dediklerimi yapıyor musun dilini de kullanıyor musun hassas yerlerini biliyor musun belki biraz iletişime gecmen gerek eşinle nasıl hissettigini nasıl daha iyi yapabilicegini sorabilirsin o sana söyler

rouge_ belki de tam olarak doğru yapmıyorumdur, ama o hep öyle yani çenesini sıkıp öyle yapıyor inlemekten çekiniyor bence bazen çok hafif inlemeleri olunca ben gülerim diye çekiniyor sanırım. Ben inleyince hoşuna gidiyor ama

incinmissindedi ben olsam direk söylerim konusurum eşimle yani bilmiyorum sanki cogu kişinin eşiyle tabu var gibi ozellikle cinsellik konusunda biz herseyi yardıra yardıra konusuruz yani bu her konuda böyle eşim cünkü.. ona sormadan bilemezsin böyle sadece tahmin edebiliriz cekiniyorsan dediklerimi yapmayı dene hala bisey yoksa yine sormak zorundasın malesef

rouge_ haklısın da çekinmeden nasıl konuşucam bilmiyorum, sanırım bizim eşimizle baştan beri bu sorun var iletişim eksikliği hem cinsel konuda hem normal olaylarda. Bi deniyecem bakalım

incinmissindedi o zaman ilk cinsellikle baslama genel olarak kendini rahatça ifade etmeye odaklan sonucta karşındaki hergün gördüğün biri ve neden içinde tutasın ki

ceren1998 trendyolda mistirik özel bakım ve temizleme köpüğü var canım onu mutlaka almanı öneririm benim de midem almıyordu yıkansa bile hem kendime için hem onun için aldım aşırı memnun kaldım ne koku kaldı ne de tuhaf bi tat kaldı aksine Tatlı bile güzelleşti😄 bende bunun sayesinde sevmeye başladım belki sana da iyi gelir