Selam kızlarr burda yeniyim 🥹 yakında evlendim ve bebek cok istiyoruz eşimle bu yaşımda gercekten evlendikten sonra cok yeni şey ögrendim mesela evlenmeden once yumurtlama ne ovülasyon ne bilmiyordum.. bana yardımcı olacak olan varmı aranızda mesela nezaman ilişkiye girsem gebe kalırım nezaman yumurtlama günü vs .. mesela en son adetimi 26 mart gördüm flo uygulamasında 28 nisan göreceğim görünüyor hangi tarihte en büyük şansım vardır kalmak icin şimdiden teşekkur ederim 🥰
Yeni evli🥹
naz0122 adetin düzenliyse beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama dönemi oluyor..28 günde bir oluyorsan 14. Gün mesela ya da 32 günde birse 16.gün..bir de yumurtlama döneminde şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyor o günleri kesin değerlendir..floya not al yumurta akı kıvamını iki hafta sonrası beklenen adetine gelir genelde
naz0122 regl tarihinden sonra 14. Gun falan oluyor ovulasyon testleri var reglin biter bitmez yapabilirsin her gün
naz0122 takvimim diye program var oraya regl bilgilerini gir orda sana yumurtlama hamile kalma olasilgin yüksek günleri hep gösteriyor ben doktora da gözüktüm yumurtlama gününde gün aşırı eşin ile ilişkiye gir ve eşin dar giyinmesin özür dilerim ama sperm düşüklüğü yapıyormuş bu dediklerime uyduğumuz ay hamile kaldım inşallah yardımcı olmuşumdur
naz0122 merhaba kendimce anlatım reglin bittikten sonra yumurtlama gününe kadar yani 28 30 günde 5 gün reglin sürüyorsa bu 28 günün yarısında kesin olmamak kaydıyla yumurtlama günün reglin bittikten bir hafta on gün içinde hamile kalma şansın %50 bir gün durup bir gün ilişki yaşarsan bu süreçte kusa zamanda hamile kalırsın ama önce Dr kontrolüne git derim muayene ol vitaminlerine baktır folik asit versin ondan sonra dedigim gibi reglin bittiği gün ve 10 gün içinde gün aşırı ilişki 🤭
Kizlar adetime 5 gun kaldi ama ben test yaptim sizce ?
https://hizliresim.com/jytixke
- Düzenlendi
naz0122 eczaneye git ovülasyon testi al 2 kutu adetin bitip yıkandığın günün sabahı 2. İdrarınla testi yap. Hangi günde 2 koyu kırmızı çizgi görürsen günlerini değerlendir eşinle. Hesaplamalar farklı çıkıyor en iyi yöntem bu. Zaten testin içinde kağıt çıkıyor nasıl yapman gerektiğini anlatıyor. 2 sefer kullandım 2 seferde hamile kaldım. 😊
- Düzenlendi
Acaba bu geceyi degerlendirmek mi lazım canım ?
( ovulasyon testim yaklaşık 1 saat once yaptım )
naz0122 bugün bile deneyebilirsin sper vücutta 48’mi 72 saat mi ne canlı kalabiliyor canım. Yeni gördüm kusura bakma.