Ben çok yorum atan birisiyim mesela kendimi tutacağım diyip hiçbir zaman haksızlık görünce tutamıyorum ve genelde işin sonu tartışmayla bitiyor xpeöqşxwğğqxl benim gibi takıntılı olan var mı ya varsa şükür edeceğim yalnız olmadığıma
Sosyal medya da sinirlenir misiniz?
Muhatap olmam okur geçerim hlhkvg
- Düzenlendi
kurabiyevarsimitvar ay sen bensin ya. Hele şu twitter da babasının sıçtığı kadın düşmanları var ya acayip deli oluyorum. Bir de kendileri bakir olmayıp bakire arayan şerefsiz falan yorum yazmadan geçmiyorum. Ben de kendimi düzeltmek istiyorum ama duramıyorum haksızlık karşısında
coffe ah keşke şu rahatlıktan bende de olsa ama Babamdan gelen sinir genleri çok baskın xpsöqxşwşwçdç
firdevskartal Twitter’ı 2023′de bıraktım çünkü gerçekten asla kimse hatasını kabul etmiyor ve tamamen linç odaklı benim gibi sinir hastasına göre bir yer değil güneş doğana kadar 10 kişiyle aynı anda tartıştığımı hatırlıyorum bir de grup kurardık olay olunca gruba twiti atıp hep beraber dalardık zowöqslleşqödögö boşa geçmiş saatler… İnstada ds kendimi frenlemeye çalışıyorum da yok olmuyor.
kurabiyevarsimitvar ben umursamam vala kimseyle muhattap olamıyorum(sonunun tartışmayla biteceğini bildigim için)
kurabiyevarsimitvar kolay kolay yorum yapmam okur geçerim bilirim ki tartismayla biticek bi kişiye yorum yapiyosun 10 kisi cevap veriyor 🥴
kurabiyevarsimitvar
Fikirlerimizi ifade edebiliriz ama başkalarının alanına girmeden saygı çerçevesinde. Çünkü bakış açılarımız herkesle aynı olamaz..herkes bizim düşündüğümüz gibi düşünmeyebilir bazı tartışmalarda bundan doğabilir. Burada bile oluyor olmuyor mu? 😁 bende kendimi tutuyorum ve yazmıyorum bazen.
kurabiyevarsimitvar hatta instagram da kış kızı evlenmiş onun post un altına millet yorum yapmış böyle kavga ediyolar okudum kdkddm dedim ki Allah’ım sen bu insanlara akıl ver😂😂😂
Benimde biriyle tartışmadığım tek yer burası o yüzden seviyorum burayı djjdjdjd bazı insanlar ama gerçekten polemikten besleniyor bence bakıyorsun abuk subuk bir şeyi cımbızla çekip seni linçliyor kendince mutlu oluyor herhalde jdjdjdj
incinmissindedi bazen o bana da geliyor ama genelde takıntılıyım
Sutlucikolati o cevap verenlere yanıt yazdığımdan daha fazla kuruluyorum ben zowöqşxşwqödöyö
Bubenimoykumm Normal fikir tartışmasını ben de okur geçerim ama bazıları hakaret boyutunda, aşağılarcasına konuşunca kendimi tutamıyor saç baş girişesim geliyor valla elimde değil.🫠
kurabiyevarsimitvar sinirlenirim ama yazmam çünkü kendimi yoramam 😄
coffe ay öyle gereksiz fenomenler için falan tartışmam ya ciddi konularda tartıştırım xwlqlxöwşqşsdş
burjuva ve gerçekten damarına basıyorlar bir de meşhur yorum var “ahhaa nooldu kaçıyo musun” konuşmayı bitirmek istiyorsun ama nefsine baskı uyguluyor ergen gibiler
perimasali802_ sabaha kadar bebeğimi sallarken işsiz gibiyim valla ben canım sıkılıyor xpwöqxlwğqğd
kurabiyevarsimitvar evde hobi bul canim
İğne oyası yapıyorum ben ve sipariş aldim yetiştirmeye çalışıyorum düşün yani 😂
kurabiyevarsimitvar aman dikkat edin şimdi ota 💩a dava açıyorlar
kurabiyevarsimitvar işte o tarz kişilere de ne kadar yazarsan yaz anlatamazsın 🙂