Alya34 adam diyor konus benimle diye ben hicc😂 aman napalm belki bizde açılırız birgun olmam mı 🌸
En bomba sorulardan 🔥🔥🔥🔥
Kimsemkimimyaw ay inş 🤲😂
Kalın damarlı s.k.ni istiyorum yanıyor şeyim senin için hadi gir diyorum genelde kuduruyo 😀😀😀😀
deleted_4033 ay okurken utandım valla kız sen olayı aşmışsın 😁😁
Sinsipisi neyinden utanayım kız altında yatarken adamın 🤔
deleted_4033 😀😀😀 güzel cevap 😀😀
deleted_4033 sizinki bayaaa iymis yaaa 😂
Minikbirkoala devamını yazaydım uçardı heralde bu post gece gece 😂
Mavisim20 kızz bende yeter boşal diye söyleniyorum 😂
deleted_4033 bende hepsini kocama söylüyorum ama bi türlü buraya yazamadım helal kız sana 🤣🤣🤣
Cemrerana yaz gitsin yüzümüzümü görüyoz sanki 🤩
Ozlemre kız walla böyle sözler de beni daha çok azdırıyor çünkü erkekler övgü istiyor güçlü görünmek istiyor öyle yapıncada daha iyi çalışıyor benimde işime geliyo 😅😅😅bilmiyorum bende mi sorun 🧐
Ay kızlar hepiniz sözlerine bitdim😂👍🏻
Bizde en çok sex sırasında konuşmamı ister övgü yaptıkca daha çok hoşuna gider🤣🤣
- Düzenlendi
Baybymom sexs sirasinda ikimizde o tur konusmalari sevmeyiz daha cok yuz ifadeleriyle birbirimizi zevke getiririz ahlamam ohlamam disinda bazen seni seviyorum ve evet devam et falan derim ne o ne ben iste ne biliyim yap beni et beni gibi seylerden hoslanmaz birkere konusurken iyiki demiyorsun oyle seyler demisti hic hos degil bence beni azdirmak yerine o an iliski istegimi giderirsin demisti o yuzden yapmiyoruz banada sacma geliyor yani 😁🤦♀️
Seks sırasında konuşmayız birbirimize odaklı oluruz,ama öncesinde gel bana kadınlığımı hissettir diye takılırım😂