• Cinsellik
  • En bomba sorulardan 🔥🔥🔥🔥

Alya34 adam diyor konus benimle diye ben hicc😂 aman napalm belki bizde açılırız birgun olmam mı 🌸

Kalın damarlı s.k.ni istiyorum yanıyor şeyim senin için hadi gir diyorum genelde kuduruyo 😀😀😀😀

Ozlemre kız walla böyle sözler de beni daha çok azdırıyor çünkü erkekler övgü istiyor güçlü görünmek istiyor öyle yapıncada daha iyi çalışıyor benimde işime geliyo 😅😅😅bilmiyorum bende mi sorun 🧐

Ay kızlar hepiniz sözlerine bitdim😂👍🏻
    Bizde en çok sex sırasında konuşmamı ister övgü yaptıkca daha çok hoşuna gider🤣🤣

Baybymom çok iyi yapıyorsun birwz daha hızlı harikasın sen diyorum 🤭🤭

Baybymom sexs sirasinda ikimizde o tur konusmalari sevmeyiz daha cok yuz ifadeleriyle birbirimizi zevke getiririz ahlamam ohlamam disinda bazen seni seviyorum ve evet devam et falan derim ne o ne ben iste ne biliyim yap beni et beni gibi seylerden hoslanmaz birkere konusurken iyiki demiyorsun oyle seyler demisti hic hos degil bence beni azdirmak yerine o an iliski istegimi giderirsin demisti o yuzden yapmiyoruz banada sacma geliyor yani 😁🤦‍♀️

Baybymom harikasınnn aşkımmmm, sert s.k.cim , hayvan gibi s… hadi daha hızlı falan falan 😁 seviyor kocacıgım napayım 😁