Ozlemre DenizAyse123 bende konusamıodum hiç.sonra utana utana ah cok güzel demye basladım. Erkegm daha hızlı sonuna kadar istiorm kökle diorum. Ama daha organlarmızn adını söyleme evresine geçemedim 🙈
Sexysempanze Baybymom ben sabahlari cok azgin olurum malum erkeklerde sabahları erekte halde olurlar. Hemen derim bi kerecik sok butun gun naparim yoksaa bayilirim s…kmedin beni diye. Tabi sevismeye basladigimizda daha sertt aaa daha sertt, iste boyle bebegimm cok iyi sokuyorsun vs vss diye Daha birsuru sey soyluyorum ama orgazm sirasinda daha cok terbiyesizlesiyorum 🤫
BeNsOkratEs Sexysempanze bişey dcem ama valla bilmiyorum sırf meraktan sabah azgın oldukları için mi şeyi kalkık kalkıyor ben de çişi geldiği için sanıyodum ya kız 😅
Sexysempanze BeNsOkratEs 2 side canim. Mesela biz sabah yapinca esim bosalmaz ben orgazm olunca hemen der kalk ustumde altima isicem der
Antisosyalmom Baybymom oh çok güzel aşkım, ahhhh, çok güzel sikiyorsun, kocammm, hayvan yavaş ol, hadi aşkım, seni çok seviyorum, ah işte böyle diyorum. Oda ön sevişmede hep yerim bu amcığı der 🤣
jartiyerlikadin Antisosyalmom eşim bana öyle dese isteğim kaçar 😂 sanırım böyle şeyler duymayı sevmiyorum😂