Kizlarim merhaba günlerdir elim de negatif pozitif testler de dolaştım lan da çıkmadı vs vs postlar açtım benim sol yumurtalık da dört cm kist var adetle atılan biseymis mart dörtte oldum beşinci gün bitti mart 26 da tekrar oldum beşinci gün bitti daha olmadim simdi avoks test yapicam eğer onda da cikmassa kilzar bidaha test yapmicam yoruldum bütün paraları testlere harcadım nerdeyse hayırlı haberle gelirim inşallah buraya birazdan yapicam 😊
Avoks test
mrvt241_ bekliyorum canım hakkında hayırlısı olsun 😊
mrvt241_ hadi bakalim hakkinda hayirlisi☺️
mrvt241_ yok canım regl oldum diyorsun zaten
mrvt241_ uzulme canim demekki vakti zamani deyil henuz, bak bnde 2 senedir bekliyorum hamile kalmayi olmayinca olmuyor, doktora gidip herhangi bir sorun yoksa, benim gibi,o zaman taktir ilahi demekki daha zamani deyil Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu🤲🏻🌷🌷
karamelek21 ovulasyon testi denediniz mi
basak23 denedim canim olmadi tutmadi,gecen ay catlatma ignesi verdi doktor mlsf onunlada hamile kalamadim, tutmassa adetin 12 nci gunu gel dedi persembe 12 olacak randevum var jinekologumda bakalim bu sefer ne dicek
karamelek21 hakkınızda hayırlısı olsun ama takip edin yumurtlamayı birgebeningünlüğü diye bi sayfa var Ordan almıştım ben 4 ay falan kullandım jel de almıştım tabi rabbim nasip etti oldu ama biz çok sık birlikte olamıyorduk yumurtlama günlerini bilerek düzenli birlikte olunca oldu bi kaç ay sonra çok öneriyorum o şekilde