Aşkolar 3 yıllık evliyim ve hep ilişki konusu bana nedense zorunluluk ve utanma duygusu oluyor istemiyordum hep olsun bitsin derdindeydim ama artık değişme kararı aldım
Nasıl cilveli olabilirim evde nasıl açık giyinirm ve gecelik linki atar mısınız
Mesela eşim bana hazırlan diyor da yok ki neye hazırlık yapacam bfsldndn
Cilveli kızlar
coffe benimki bana hiç hazırlan demiyor ben kendi kendime hazırlanıp gidiyorum. Bazıları ilişki için deil sıcak diye bazen üstüme tüllü kısa gecelik giyip uyurum o kendi istiyorsa yapıyor. Bazen de yanaşınca bekle gelicem diyip hazırlanmaya gidiyorum. Ve genelde dar tayt yada şort atlet takımları giyerim.
coffe şu anda link atamıyorum ama şöyle diyebilirim internetten güzelce gecelik takımları alabilirsin veya fantezi kıyafetleri alabilirsin. Siparişlerin geldikten sonra odana git mum varsa mumyak ortam loş olsun sevdiğiniz bir müziği arka planda açabilirsiniz kısık modda, eşini odaya çağırıp Şarkı eşliğinde dans edebilirsin. Gecelik dışında evde açıp giyinmek istiyorsanız şort takımları alabilirsiniz. Eşinle evdeyken ona şakalar yapabilir sürekli ten teması kurabilirsin. Çok inanıyorum ten temasına, o yüzden göz teması, ten teması mutlaka olsun. Hiç beklemedigi bir anda esin otururken çık kucağına kucak dansı yap, hatta altina birşey gitme elbise tarzı birşey olsun direkt seni hissetsin. Cesur olun istediğinizi dile getirmekten utanmayın Siz Birbirinizin isteklerini öğrendikçe bildikçe Emin ol daha çok mutlu olacaksınız. Umarım istediğin şekle getirebilirsin
coffe bende 3 yıllık evliyim o an aşkla olsun istiyorum akışına birakmak mesela bana hazırlan diyor 😁 tamam özel günlerde hazirlanirimda her zaman da olmuyor
coffe kız güzel birseyler giymek bu kadar zor olmamalı ya biraz eslerde kendisini özel hissetmeli yani sonra aldatıldım postları hep.geri kafali biri değilim ama bu devirde malesef ki böyle sen hazirlanmazsan başkasi hazirlaniyor emin ol elinden gittiğine yanıyor insan bidaha burada bir sürü boyle post açılıyor
Aagg0207 ay katılıyorum biz çekiniyoruz falan bakıyorsun başkasının açmadığı geri kalmıyor ki biz kocamız olduğu halde çekiniyoruz utanıyoruz içimize atıyoruz aman salın kızlar boş verin bende önceden çekinirdim şükür yendim değişik gecelikler giyiyorum kendimi güzel hissediyorum kocama yansıyor zaten ki gözleri de bayram etmeli yoksa götü güzeli memesi güzeli bir tek dışarıda kiler sanıyor niye güzel giyindikleri için kurtulun çamaşır dulu tişörtlerden giyim taytlari etekleri💯🔥💅 bak bakalım nasıl artıyor dişilikler libidolar😅🔥
coffe aşko gecelik de al ama onun dışında fantazi giyim al trendyola yaz fantazi giyim diye çıkar normaldede hep tayt crop şort tşört filan öyle şeyler giyerim yemek yaptğım temizlik yaptğm kıyafetlerle onu karışalmam çok nadirdir paspal dolaştığm bir rimel bir parlatıcı mutlaka sürmeye çalışırım
coffe bende öyleydim ilk zamanlar normal şortlu takımlar al kendine duştan sonra veya iş yaparken giy sadece birlikte olcağnz zaman değil alıştrma yap kendine arada şakalaşırken kulağnı em mesela bişeyleri belirtiyoms gbi olsn önünden geçerken sürt azıck duştan sonra bornozla yanına git öp sarıl yani aslında bu içindeki cilveyi senin uyandırman lazım içinden gelmesi lazm ki aniden gelişsin böyle taktikle yapmacık olur ama yine herkesn tavsiyelerini uygula belki işe yarar açılırsn
coffe eşimhic söylemez çok nadir uzun çorap giy der sadece ama hep kendim hazırlanirim eşimi çağırırım hiç beklemediği anlarda olur genelde şaşırır zaten plansız daha güzel oluyor dene bunu cnm eşiğinde hoşuna gider ona sürprizler yap mesela giy geceliginj yatağa uzanıp eşine seslen bi gelir misin diye 😉