Daha yeni ondan silik çıkıyor haydi hyrlisi ile gelsin bebiş

Ladyymom ay hadi gözün aydın bi kan ver mutlaka kanda çıkar

basak23 inşallah öyledir teşekkürler yarın gidip kan vereceğim 😍

Ladyymom bizee de haber ver beklupruz merakla

basak23 malesef deprem oldu İstanbul’dayım sonrada gidip veremedim zaten yarın adet günüm gelmezse vardır diye düşünüyorum pazartesi gideceğim

Ladyymom çok geçmiş olsun umarım bu kadardır ve. Biter tekrarı olmaz 🥲

basak23 merhaba bugün kan verdim 223 çıktı, hamileyimm 🙏🏻😍 ilk test yaptığımda sanırım daha Cook erkenmis o yüzden baya silik çıkmış 🥰

Ladyymom hayırlı olsun gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🤲🌺

Ladyymom gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 🥰🥹

Hamilesin canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benim pazartesi beta HCG 600 çıkmıştı bugün 6 kat artarak 3800 çıkmış. Doktorum tek kese gördü ama ikizden suphelendi ikinci keseden emin olamadı haftaya tekrar bakalım dedi. İkiz gebelik yaşayanlar bilgi verebilirmi daha yeni ograndim gebeliği cumartesi beta 200 , pazartesi 600 Çarşamba 3800

Ladyymom canım ikiz gebelik yaşamadım hiç ama ikiz gebeliklerde beta daha bi yükseliyo yani öyle düşünüyorum buna @Eskobar iyi yanıt verir onun ikiz gebelik olmuştu yanlış hatırlamıyosam

Ladyymom aslında en az %60 artması gerekiyor betanın sağlıklı gebelik olması için aman aman da yükselmemiş sanki yinede git tabi

basak23 iki katı artması gerekiyormuş iki günde benimki 5-6 katı arttığı için öyle dedi doktor bende bilemedim

Ladyymom olabilir de olmayabilirde istermisin ikizzz 🫣😅

Ladyymom öyle aman aman çokta artmamış normal değer gibi geldi bana

Ladyymom pazartesi 600
                  Salı 1200
                  Çarşamba 2400
                  Tabi saat aralıklarıda önemli
                  Burdan pek anlaşılmaz ikiz olsada evet 4 kat artıyor ama nasıl başlayıp ilerlediğini bilemiyoruz ö yüzden sadece şüphe demiş

Eskobar teşekkür ederim korktum biraz o yüzden sordum hemen cumartesi belli olur sanirim