15 gün sonra

Sutlucikolati
Yok canım malesef adet oldum 23 nisan😕 biz yeni korunmayi braktık o testi yaptıgımda hic yumurtlama gunlerinden haberdar degildim ve yumurtlamada da degildim ama bu ay ilk defa adetimden sonra ovulasyon günlerimi takip ediyorum adetimden yaklaşık 14 gün gecti bugün ve bir saat önce test yaptım
4 gündür arka arkaya her geceyi degerlendirdik sizce bu geceyide mi degerlendirmek lazım?

naz0122 her gün üst üste iliskiye girmek sperm kalitesini düsürür canim bu testlerden anlamiyorum ama baya koyu yani ozaman bu geceyide degerlendirin gitsin 🙈

naz0122 her gun iliski yasamak sperm kalitesini düşürür her gun olmasin ama teste gire bugub ovulasyon gunun degerlendirmek lazim inşaallah olur

Sutlucikolati

Kizlar degerlendiremedim malesef dün geceyi nedense cok kramplarım vardı ve sadece uyudum ama dünden tut diger önceki 4 günü zaten degerlendirmiştim ve acaba bugün yaparsam yine tutar mı?

naz0122 ovulasyon zaten bildiğim kadarıyla birkaç gun suruyordu (emin değilim) ama sık iliski yasamissiniz sperm kalitesinde düşüklük olur mu bilemiyorum sansinizi deneyin isterseniz