Kızlar selam burnumdan ameliyat olacağım hem nefes problemim var et ve kırık eğrilik hemde estetik olacak ama biraz gribim doktorum dün gece aradı grip olduğumu söyledim bugün de asistanları arayıp perşembe cuma ameliyat olacak dediler ama antibiyotik gribex kullandım kuzenimde abla 1 hafta içinde kullanmayacaksın ve grip olmayacaktın dedi pazartesi oldum grip ve ilaca pazartesi başladım sizce sorun olur mu geçer diye düşünüyorum yarına falan bilgisi olanlar cevaplayabilir mi bir de estetik burun ameliyatı sonrası nasıl oluyor almam gereken bişeyler var mı?
Burun ameliyatı olanlar bilgisi olanlar🤍
- Düzenlendi
Kelebeekk
Bende geçen sene oldum canım hastalığın hakkında bilgim yok doktor nasılmuygun gördüyse öyle yaparsın zaten çünkü banada sormuştu hastamısın diye hayır demiştim. Ameliyat sonrasında baş ağrısı burun ağrısı oluyo ve burnun içindeki slikonlar rahatsız ediyor bayağı böyle nasıl diyim kötü bi duygu hapşırmak istiyorsun sürekli hapşırmakta tehlikeli olduğu için sana hap veriyor zaten onu kullancaksın. Ben narkozluyken burnuma takılan alçıyı filan sökmüşüm annem wideoya almış 3 hemşire tutamamış beni acıyo çıkarın bunu diye bağırıyomşum😂 sonra kendime geldim 1 gün hastanede kaldım kızım ve oğlumda benle kaldı kızımda 6 aylıktı yani hem ona bakıp hem kendimle ilgilenmek biraz zordu😂 Ama geçiyo gidiyor yani nefes alamamak kötü sadece bi 10 gün kadar alamıyosun sonra tamponlar çıkınca biraz rahatlıyorsun ve yanına önü düğmeli gecelik götür canm
isimsizannee1 10 gün mü kalıyor tampon 🙈 yaa bi ben cesaret edemedim burnumda kemik eğriliği var nefes sıkıntımda var ama bu tampon olayı beni strese sokuyor çok 🙁
- Düzenlendi
Ben hasta olunmaması gerektiğini biliyorum. Yakın çevremde bir kaç kişi burun ameliyatı oldu. Grip vs durumunda çok fazla hapşırık tıksırık olacağı için…
Eğer iyi bir doktor ve hastaneyse vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.
isimsizannee1 kaç paraya oldunuz
hatceeee 35 bin
isimsizannee1 özel değil mi
hatceeee evet şuan 70 bin olmş