Ay çok var hangi birisini yazayım bilemedim🌝
Lisedeyken bir sevgilim vardı o zaman uzun soluklu gidiyordu(ilk birlikteliğimi de onunla yaşadım) Biz ailece yazlığa gittik tabi uzak. Sonra hasretime dayanamayıp nerdeysem oraya hep gelirdi yaz kış kar kıyamet demeden. Oraya da geldi. Ben markete diye çıkıp onun oteline gittim sevişmeler öpüşmeler sonra eve geri döndüm. İki kere yapmıştım bunu🤭
Bir kere de eve atmıştım bunu akşam, bizim ev o zamanlar sessiz, annem arkadaşına gitmişti oturmaya, mutfağa gizlice aldım, kapıyı kapattım, masanın yanında yerde karanlıkta gizli saklı kardeşlerim evdeyken sevişmişliğimiz olmuştu sonra gizlice çıkarmıştım evden😂 ah bu libido gençlik ateşi neler yaptırdı bana da hepsini yazamıyorum daha😂😂
BONUS: bir tane daha yazayım ilk birlikte olduğumuzda okuldan kaçıp onun evine gitmiştim onun evde de kimse yoktu, tabi ilk anın heyecanı vs apar topar eve dönmüştüm(eve erken gitmişim okul saatinin bitişine bakmadan) annem namaz kılıyordu, bitirdi, aa sen mi geldin kızım dedi evet anne dedim, suratın niye böyle kıpkırmızı senin çok tatlı duruyosun dedi öptü çok koştum ondandır dedim ben de odama kaçtım, çok utanmıştım kendimden(o zamanlar vicdan yapmıştım çok) annem anladı sanmıştım. Geçenlerde araştırdığımda ilk seferdeki o haz ve adrenalinden oluyormuş öyle ve anlaşılabiliyormuş😂😂 bunu dostum dahi bilmez kızlar buraya ilk defa yazıyorum🤭
haydi sıra sizde Peridelerim😘😘