Düzensiz regli için 2 yıllık bi tedavi sürecinden geçtim ve bir yıldır ilaç kullanmıyorum. Son 3 aya kadar herşey normaldi 3 ay önce regli geçikmesi yaşadım ve son 2 aydada 15 gün arayla regli oldum hep. Neden olabilir stres, mevsim değişimi, beslenme falan etkilermi? kendiliğinden geçermi? Doğal regli düzenleme tavsiyeleri verirmisiniz ilaç kullanmaktan bıktım faydasından çok zararı var
Düzensiz regl
Öncellikle herkese merhaba burda bende yeniyim aslında bayadır varım ama sadece dıştan okuyordum msjları canım bende 2yıldır evliyim bir kızım var 9aylık doğumdan sonra baya normal âdet oluyordum birden kesildi korktum test falan aldım bir şey çıkmadı kan testi yaptım yine çıkmadı doktora gittim hormonlarıma bakıldı gayet iyi dedi mevsimsel yada beslenme kaynaklı olduğunu söyledi bende bitkisel yolla olma çabalarına atıldım görümcemin tavsiyesiyle soğan suyu kaynattım sabahları aç karnına 1su bardağı içtim 15gün boyunca devamlı yaptım şuan çok şükür düzene bindim istersen bir dene
rahime01 soğan suyu regli söktürmek için kullanılıyor diye biliyorum benim derdim erken regli olmam