Kızlar ben korunduğum halde hamile kaldırmışım bu bebeği istemiyorum babası terk etti gitti kan değerim bir tek 194 çıktı alttan muane de bile kese gözükmedi kese bilet oluşmadan bitsin gitsin istiyorum bunu yapmamın bi yolu var mıdır acaba bebek oluşur da ruhu üflenirse kıyamam çünkü babasız bi bebek dünyaya getirmek istemiyorum bana bi akıl verin lütfen çok kötüyüm

kard 😢Rabbim yardımcın olsun… Babası nereye gitti bırakıp

kard bende kızım 5 aylıkken ayrıldım babasından hala yalnız büyütüyorum o bana teselli oluyor aldırmanı önermem sonuçta o sana gelmiş dini inancını bilemem ama o bebeğin günahını hiçbir yerde ödeyemezsin çok günah ayrıca ilerde pişman bile olursun ablam da aldırdı şimdi köpekler gibi pişman sen yinede iyice düşün büyütmek için babaya gerçekten gerek olmuyor bazen

kard Esinizden ayrilmissiniz buna rağmen ilişkiye girmeniz ve bu sonuca ulaşması sıkıntı olmuş. Karar sizin yakındır kese oluşur.

• kard bunu yanıtladı.

SuVeAtes kese oluşmadan herhangi bişey yapmam mümkün değil midir acaba

kard bence aldırma pişman olursun ama eğer illaki istemiyorsan doktorla konuşup ilaç ile sonlandırılır diye düşünüyorum 12 haftadan sonra yapmıyorlar

kard ikinci bebek icin yanip tutusan ben, suan jinekolok doktor kontrol odasinda bu postu okumak kalbim incindi tuylerim urperdi, neolursa olsun ben aldirmazdim..

kard doktora söylerseniz istemediğinizi, hap verir ve düşer. Vicdan azabı çekmeyin doğurup bakamamaktansa doğurmamak daha mantıklı olur

kard Ben olsam asla aldırmadı hiç bilemezsin belki sana bu hayatta hi liman olacak en yakın arkadaşın olacak vebalini odeyemezsin qksinin