Biyiklim Moonlight_ çok teşekkür ederim canım benim 🥰💕aklım orda gitmek çok istiyorum ama kendimi karnımdakini düşünmek zorundayım kardeşim iyi çok şükür annem gelme diyor ama bilmiyorum uzakta olmak çok kötü takılıp kaldım burda
Moonlight_ Biyiklim anneni dinlemelisin o kardesin digeri evladin cok zor bi durum anliyorum ama kardesin iyiymis öyle düsün iyi olsun sonra gidersiniz görüsürsünüz canim 🌸❤️
Biyiklim lgrth evet öyle ama ne bileyim akrabalar şimdi diyecek kardeşi ölümden döndü ablası yine gelmedi bu yüzden kendimi kötü hissediyorum uzat olmak çok kötü ya 😭
Biyiklim Bubenimoykumm sağol cnm iyi çok şükür taburcu ettiler ama kalabalık bi yere gitmesin dediler o yüzden annemle köye gitmedi şehirde ablamda kalcak bi süre, annem çok üzüldü tabi çok korktu bir şey olcak diye hepimiz çok korktuk
Bubenimoykumm Biyiklim psikolojik destek alsın muhakkak peşini bırakmayın. Şimdiki gençler avel avel komutla çalışıyorlar
Biyiklim karamelek21 Amin canım Allah herksin yardımcısı olsun inşallah 🤲 şuan yaptığının farkında değil ben neden hastanedeyim ne oldu diye sormuş, kuzenlerim doktor sağolsunlar yardımcı oluyorlar bu konuda bize
Biyiklim lara6565 malesef şimdiki gençler böyle kendilerini kaptırıp canına kıymaya kadar gelebiliyorlar
Biyiklim lgrth evet öyle annem de gelme diyor ama kardeşim uyanırken beni sormuş nerde niye gelmedi diye en çok bu yüzden vicdan azabı çekerim ben
lgrth Biyiklim niye soruyor sizi mi test ediyor intihar etmiş sonuçta ne beklentisi var ki..zaten ilk fırsatta gidersin stres yapma
Biyiklim Moonlight_ mecbur durmak zorundayım burda bayrama az kaldı zaten ayın sonu gideriz inşallah eşimle 🙏❤️
Biyiklim lgrth kız yok sen yanlış anladın herhalde kardeşim beni sormuş gelsin demiş zaten bu kardeşim hep bana diyor erken gel çok kal yılda bir geliyorsun oda az kalıp gidiyorsun derdi hep
Biyiklim lgrth doktor bir riskim olmadığını söyledi ama 20 saatlik yoldan korkarım çünkü midem zaten bulanıyor şimdi bide onca saat ben çok çekerim biliyorum
Sutlucikolati Biyiklim elisacim canım cok geçmiş olsun bebegim 🙏 kardesini uzman bi psikiyatriden destek almasi icin ikna edin muhakkak tekrari olmasin 🙏
Biyiklim Sutlucikolati teşekkür ederim canım ❤️ bi kendine gelsin iyice ilgilenecekler annem kuzenim de doktor oda yardımcı oluyor çok şükür 🙏
Biyiklim asyarana karından nasıl baktı ya bana çok küçük dediler o yüzden Altan bakılıyor dedi doktor