• +18
  • Kizlar yardım

Kızlar eşimle birlikte olunca bana zevk gelmiyor istekli olamiyorum 4 yıldır evliyim ve eliyle yapmaya dönüyor bana fikir verin lütfen ne yapabilirim

lina58 nasıl zevk gelmiyor yani istemeyerek mi birlikte oluyorsunuz orgazm mı olmuyorsnuuz

lina58 sadece o anda kal sen vucudunun neresine dokunulmasindan hoşlanıyorsan esine soyle oraya yonelsin ya da yatakta sen ipleri eline al sen yönet eşini

lina58 bende kendimi çok kasıp utanıyordum peride de takılmaya başladığımdan beri ne kasma ne utanma kalmadı bende😀😀
        Beni en çok bu konuda tahrik eden bu sorunumu atlatmamı sağlayan @SuVeAtes postlarını yorumlarını okudukça insan bi gaza geliyor 😀😀

ayazz Bir faydam olduysa ne mutlu bana, ilişkide ne kadar açık ve net olursan O kadar mutlu olursun.
          Savaşmayın sevişin gariii

SuVeAtes meşur cümlen😅😅 kullanmayalı baya olmuştu. Vala cnm ne yalan söyleyeyim bende buraya geldiğimden beri senin postların dikkatimi çekti bende biraz açılmış durumdayım😂

lina58 dümdüz durursaniz zevk alamazsınız ki farklı yerler falan yani neden zevk alamıyorsunuz

SuVeAtes ama gerçekten ilişkimiz daha iyi oldu hem evlilik hem de gece manasında afedersin önceden 2-3 gün-de yapan adam her gün üstümde
              Ben şunu anladım peride ve senin sayende yatakta cilve lazımmış sırnaşmak lazımmış gün içinde bile kocamın bana olan tavırları değişti sırnaşıyor ediyor önceden öpüp geçerdi ben kv ile yasiyorum kocam beni tuvalet tarafında sıkıştırırken yakaladı o derece duruma geldi kocam😶🙂🤗

ayazz Oh oh çok iyi Rabbim hep böyle eylesin biraz katkım olabildiyse ne mutlu bana ❤