Kızlar eşimle birlikte olunca bana zevk gelmiyor istekli olamiyorum 4 yıldır evliyim ve eliyle yapmaya dönüyor bana fikir verin lütfen ne yapabilirim
Kizlar yardım
lina58 kendini rahat bırak hiç bir şey düşünme
lina58 sadece o anda kal sen vucudunun neresine dokunulmasindan hoşlanıyorsan esine soyle oraya yonelsin ya da yatakta sen ipleri eline al sen yönet eşini
Sutlucikolati işte bunu nasıl yapacağım ben kendimi kastigim ve utandigim için diyemiyorum
SuVeAtes meşur cümlen😅😅 kullanmayalı baya olmuştu. Vala cnm ne yalan söyleyeyim bende buraya geldiğimden beri senin postların dikkatimi çekti bende biraz açılmış durumdayım😂
lina58 utanma neden utaniyosun ki o senin kocan olmadi los ortam ya da karanlikta yap
lina58 dümdüz durursaniz zevk alamazsınız ki farklı yerler falan yani neden zevk alamıyorsunuz
Sutlucikolati evet surekli karanlıkta yaparız
perimasali802_ kendimi keşfetmem lazım sanırım
SuVeAtes ama gerçekten ilişkimiz daha iyi oldu hem evlilik hem de gece manasında afedersin önceden 2-3 gün-de yapan adam her gün üstümde
Ben şunu anladım peride ve senin sayende yatakta cilve lazımmış sırnaşmak lazımmış gün içinde bile kocamın bana olan tavırları değişti sırnaşıyor ediyor önceden öpüp geçerdi ben kv ile yasiyorum kocam beni tuvalet tarafında sıkıştırırken yakaladı o derece duruma geldi kocam😶🙂🤗