- Düzenlendi
Kizcelerrr herkese selam.. Benim bir sorunum var. Onlarca geceligm var doğumdan sonra kalan 10 kilo yüzünden yakistiramiyorum kendime. Ama giymek de istiyorum. bana birşeyler deyinde böyle hevesle giyeyim ya. Küçük gelmiyor gecelikler
Kizcelerrr herkese selam.. Benim bir sorunum var. Onlarca geceligm var doğumdan sonra kalan 10 kilo yüzünden yakistiramiyorum kendime. Ama giymek de istiyorum. bana birşeyler deyinde böyle hevesle giyeyim ya. Küçük gelmiyor gecelikler
Yokkkmuuu kimse yok miuu
sekersizkahve valla balık etlilere o kadar güzel oluyo ki resmen geceliği gösteriyo vücut. Ben de tam tersi doğumdan sonra daha bi zevkle giyiyorum. Bence aynaya önyargısız bak ve kendine ne kadar yakıştığını gör canım
sekersizkahve eşiniz bir tepki mi verdi peki kilolarınızla ilgili? Ondan dolayı çekiniyor olabilir misiniz?
Kalimera hayir vermedi vermez . Ama tek sorun şu esim neden giydin veya neden bunlara para verdin der o böyle deyince giyesm gelmez
Annesivekizi ayyy evet bu bile iyi geldi şuan deneyeceğim inşallah canım çok sağol
sekersizkahve 72 kilo balık etliyim biraz göbeğim çatlaklarım var her türlü geceliği jartiyeri vücûd çorabı giyerim gayrette sexsi buluyorum kendimi . Bence ilk önce insan kendini özgüvenli bulacak öyle yaparsan karşındaki zaten seni öyle görüyor bide erkekler düz kafa o an ayyy göbeğin çıkmış diyeceğini felan hiç düşünmüyorum 🙃 beni kusurlarımla güzel bulan yanımda olsun 😚 bide eşin neder para verdin derse sana mükemmel bi gece yaşatmak için de zevke getir benim koca hiç bakmaz istediğim kadar vereyim 😁( her kadın güzeldir yeter ki kendine baksın )
deleted_4033 oda bana derki bütün gecelerin mükkemel 😀 ebet ya insan önce kendini beğenmeli bi bu konuda özgüven eksikliğim var nedense ama çok tesekur ederim 😇😁
Asıl balık etlilere yakısıyo bence hic düsünme böyle seyler
sekersizkahve rica ederim tatlım 🙂
Rouge öyle mi diyosun