bossmom inanirmisin bende öyleydim ama korkmanin bir faydası yok aksine zararı var
Dikiş kaşıntısı
ebrarbebek yaa o zaman şişlik varken buz falan uygulamadınız mı doktorlar bişey yazmadı mı kötü olmuş.
ebrarbebek ya birde ikşnci kez dikiş yiyince aşırı korktum korkuyorum 🥺🥲
bossmom yok hayr yani. Şuan vajinamda şişlik var alttan ayna ile bakinca şiş ve kızarık 2 haftadr bu şekilde korkuyorum bende reglm bitince gidicem doktora
ebrarbebek çokmu büyük deri altında çıkan sivilcedir belki
bossmom 30 küsür dikişle normal doğum yapmış birisi olarak konusuyorum sana lütfen papatya çayıyla pansuman yap oturma banyosu felan yap inan o kadar iyi geliyor ve iyileşmeyi hızlandırıyor ki.. kaşınmasıda normal özellikle yırtıksa eğer kesiden daha cok kaşınıyor tecrübeyle sabit.. eğer koku yoksa yeşilimsi bişey gelmiyorsa dikişlerden enfeksiyon yoktur bana dr böyle söylemişti. Ben papatya çayının aşırı faydasını gördüm allah o doktorumdan razı olsun🙏🙏
aynoluyonoluyo şkinci kes dikiş atıldığı için çok korkuyorum duşta almadım ilk dikişlerimde oraya çok su tuttum çok duş aldım bence o yğzden dikişlerim tutmadı oturma banyosu asla yapamam korkarım 🥲 peki bugün ikinci dikişlerimin 6. günğ sizce tutmuşmudur gevşeme yada düşme bişey yok koku akıntı falanda yok ama arada sızlama yanma ve kaşıntı oluyor normal mi??
bossmom
Geçmiş olsun bebeğini sağlıkla büyüt 🥰
bossmom normal canım 1 haftaya duzelirsin dusunu al malum emzirdiginizden dolayı farklı bı koku oluyor ve bebekler bu kokuyu reddediyor mis emzrime danışmanı söylemişti bunu bana dıştan sonra güzelce kurt baticonla temizle sürekli kuru tut muhakkak bnm de dikisim patlamıştı 1 tanesi dikmediler ama iyileşmesi uzun sürmüştü
Bubenimoykumm teşekkür ederim canım
2minnosannesi inşallah yaa artık iyileşmek istiyorum
bossmom kız oturma banyosu dediğim öyle değil.. klozete bir leğen oturt içine kaynar suyu doldur bir kaç tane papatya çayı at buharında otur.. benimde açılmıştı dikişlerim tekrar dikildi ikinci dikmelerine sinirleride dikmişler tekrar açtılar lazerle yakarak birleştirdiler vs vs yani 6 gün olmuş zaten bence tutmustur. Suylada bir alakası olduğunu sanmıyorum iyice kuruttuktan sonra hiçbisey olmaz öyle olsaydı benim dikişler hiç tutmazdı balık gibi günde 3 defa duş alıyordum
aynoluyonoluyo off bilmiyorum herkes bişey diyor yaa 🥲 umarım tutmuştur fito krem birde kullanıyorum iki gündür