Lanet olsun nefsime yenik düştüm ben ne yapıcam şimdi okadar pişmanım okadar pişmanım ki ne yapıcam bilmiyorum sadece elimden ağlamak geliyor ve sadece kendimden özür diliyorum Allah o saniye canımı alsaydı keşke orda ölseydim de yapmasaydım ben kendime asla inanamıyorum suan okadar fazla güveniyordum ki kendime nefsime şimdi sorguluyorum bunu neden yaptım linçleyebilirsiniz en azından akıllanırım 😔😔 eski eşim kızımı görmek için gelmişti ablam işte annemde iki günlüğüne annesine gitmişti eski eşim bizde kaldı ve olan oldu ama gerçekten herşey bir anda oldu anlayamadım bile yemin ediyorum sabah hemen kovdum evden kendimi öldürmek istiyorum ama yapamıyorum lanet olsun ona da bana 😭😭
Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢
o_hayat_benim birbirinizi hala seviyor musunuz öyle mi gelişti olay. Bir de eski eşiniz evli mi ve ya siz evli misiniz
o_hayat_benim evli misin tevbe et bir dahada yapma
firdevskartal hayır 8 ay önce boşandık ikimizde bekarız ☹️ Yani seviyorum diyemem ama sevmiyorum da diyemem bilmiyorum kafam çok karışık
ceren1998 eşimle 8 ay önce boşandık ikimizde bekarız bana yeniden evlenelim diyo ama aldattığı için kabul edemiyorum
o_hayat_benim artık evli olmadığınız için yaptığınız doğru değil bir daha yapmayın kimseye de anlatmayın çevrenizde hoş karşılanmaz
o_hayat_benim oyle yazmissin ki bende evlisin ve biriiyle birlikte oldun sandım kız bisey olmaz 🤣🤣 icini rahatlat sadece eski esiin yuz bulup astarini isteyebilir mesafe koyarsin he bide belki bi tık ciddiyetligin gitmis olabilir esinin gozunde ama toparlarsin
ceren1998 kimseye anlatamam bunu kendime bile aşırı kızıyorum zaten ama ona çok bağlıydım evliyken ayrılınca boşluğa düştüm belkide bu yüzden gelişti tüm bu olaylar
Sutlucikolati bende öyle sandım 😂sona doğru gelince oh çok şükür eski eşiymis dedim 🤣
Sutlucikolati ciddiyetim gitti evet ama sabah öyle yatakta görünce yaka paça kovdum evden utandı oda zaten ama bilmiyorum bi yandan çok pişmanım bi yandan beynim onu çok özledim diyo ☹️🥺
Biyiklim bende 🤣
Biyiklim Allah korusun canım ya öyle bir şey söz konusu olamaz ama bu bile benim için çok zor bişey ☹️🥺
o_hayat_benim özlem giderdin iste bosver takilma bu kadar yani ben takilmazdim eski esim sonucta tamam boşandık ama badka biriyle birlikte olsaydim bi anlik o yukselmeyle pisman olurdum ama dedigim gibi yabanci degilsiniz bi yerde 🤣
o_hayat_benim kız bişey olmaz hem hala aklın onda ne kadar kizsanda iyiki olmuş da dersin özlemişsin ya 😂
Sutlucikolati ay siz böyle söyleyince biraz rahatladım yemin ediyorum sabahtan beri kendime zindan ettim evi
o_hayat_benim kıyamam 🥰 yipratma kendini mesafe koyarsin bisey olmaz ❤️
Biyiklim bi yandan öyle söylüyorum bi yandan da yüz bulacak diye korkuyorum ama
Sutlucikolati biz iki yabancı gibiyken başıma geldi bu olay kim bilir daha neler gelicek işte en büyük korkum bu
o_hayat_benim yanı başlı başına hata gece sizde kalmasi nasıl olduda oldun şaşırdım yani içmeniz gerek 😂
o_hayat_benim korkma sen dersini almissin belli ki dahha bisey olmaz ama hâlâ duygularin varsa oturup konusun derim