• Muhabbet
  • Çok pişmanım ne yapıcam şimdi 😢

Lanet olsun nefsime yenik düştüm ben ne yapıcam şimdi okadar pişmanım okadar pişmanım ki ne yapıcam bilmiyorum sadece elimden ağlamak geliyor ve sadece kendimden özür diliyorum Allah o saniye canımı alsaydı keşke orda ölseydim de yapmasaydım ben kendime asla inanamıyorum suan okadar fazla güveniyordum ki kendime nefsime şimdi sorguluyorum bunu neden yaptım linçleyebilirsiniz en azından akıllanırım 😔😔 eski eşim kızımı görmek için gelmişti ablam işte annemde iki günlüğüne annesine gitmişti eski eşim bizde kaldı ve olan oldu ama gerçekten herşey bir anda oldu anlayamadım bile yemin ediyorum sabah hemen kovdum evden kendimi öldürmek istiyorum ama yapamıyorum lanet olsun ona da bana 😭😭

o_hayat_benim oyle yazmissin ki bende evlisin ve biriiyle birlikte oldun sandım kız bisey olmaz 🤣🤣 icini rahatlat sadece eski esiin yuz bulup astarini isteyebilir mesafe koyarsin he bide belki bi tık ciddiyetligin gitmis olabilir esinin gozunde ama toparlarsin

ceren1998 kimseye anlatamam bunu kendime bile aşırı kızıyorum zaten ama ona çok bağlıydım evliyken ayrılınca boşluğa düştüm belkide bu yüzden gelişti tüm bu olaylar

Sutlucikolati ciddiyetim gitti evet ama sabah öyle yatakta görünce yaka paça kovdum evden utandı oda zaten ama bilmiyorum bi yandan çok pişmanım bi yandan beynim onu çok özledim diyo ☹️🥺

Biyiklim Allah korusun canım ya öyle bir şey söz konusu olamaz ama bu bile benim için çok zor bişey ☹️🥺