• +18
  • Dayanamıyommm 🫣

Kızlarr eşimle geçen salı tartıştık biraz büyük bir tartışma neyse bi kaç gün konuşmadık birbirimizle 2 gündür çat pat konsyoruz bazen şakalaşıyorz gebelikten midr nedir bu aralar bende bi geçmeyen arzu istek var ama yeni barıştk sanırım o da yüz bulamadığı için adım atamıyor ya da yorgunluktan bilemiyorum 😂😂 ama bişeyler olsun istiyorm ilk onun adım atmasını mı bekleyim yoksa ben giyinp kuşanıp bi adım ataym mı 🙄🫣

yenigelinn neyini yapıştırmak istiyorsan 😂kocan o senin niye taktikle gidiyorsun istedigini yap işte 😂

Eğer büyük kavga ettiysek eşime iki cilve yaparım gelir bu sefer ben yüz vermem peşimde gezer sonra da ateşli bir seks kavgadan sonra çok güzel oluyor bazen ufak tefek bir kavgamız olur yatak odasında kavga ederiz genelde ki sadece ikimizin arasında kalsın kavganın ortasında atlar ztn üstüme o çok tatlı oluyor yani demem o ki fazla geciktirmek iki gün süründür yeter 😂

ceren1998 evde deil annesinde bir yakınları vefat etmiş o yüzden henüz gelmedi, girseydim bilmezdi girdigimi 😅. Bekliyorum gelecem şimdi dedi

incinmissindedi hahahha sağol canım şimdiden sana da afiyet olsun 😂😂😂 bence hemen gir sen temiz temiz dha güzel olur 🤌😂

hh56 büyk kavga etmiştik cilve yapcak halim yoktu bugünde duştan çıktm şans eseri kahve dökülmüş bende bi güzel domalmış onu siliyodm bi baktm ağzının suları akıyo 🫣😂😂

• hh56 bunu yanıtladı.
          • hh56 bunu beğendi.

ceren1998 kız öyle nasıl oluyo ya ben yapamıyom kayma etkisi tamamen yok oluyo dha çok kuruyo 🙄