Anonim84 benim 1 yıla kadar agrısı geçmedi halada bazen agrır 2 sene oldu dikişin mi enfeksiyon olmuştu eger öyleyse yarpuz otu var aktarda veya trendyoldan bulabilirsin bir tatlı kaşığı bir tutam ölçü kadar artık herneyse 3 bardak soguk suya koyup kaynatıyosun içine bi kaç dal sapıyla maydanoz koy kapat 5 dk demle süz iç aç karnına daha etkili hissediyorsun yarım saat içinde karnını oyuyorcasına bişryler oluyo 😁heh 3 gün boyunca iç mis gibi tertemiz olursun, benim dikişim yag tabakasının alt dokusunda enfeksiyon oldu içten yani dışarıda yaradan bişey yoktu sonra sivilce kadar yerden iltihabı atmaya başladı çoktu 21 civarı hastaneden çıktım 17 ydi kanımdaki enfeksiyon 4 hafta antibiyotik kullandım yeter dedi doktor gerisini vicut kendi atarmış ananem bu otu içirdi bana köyden getirmiş enfeksiyon yara ne varsa iyi geliyormuş halâ içiyorum ayda bir kere reglimden sonra akıntı kokuyada iyi geliyo çok fazla üşüten bir insanım yani öneririm zararlı bir bitki degil zaten trendyolda var ama benim dedigim şekilde 3 gün fazla içme ananem bana öyle söyledi yani😁😇🥰