perimasali802_ senkapatbenseniararim öyle yetişmiş görmüş zor bnce açman ya en azından yatakta vs konuşuyormu
senkapatbenseniararim perimasali802_ sevisirkende konuşmaz evet ön sevisme vs oluyor beni tatmin etmeden kendi tatmin olmaz ama iş bu konuyla ilgili konuşmaya gelince orda tıkanıp kaliyoruz
senkapatbenseniararim Bubenimoykumm ne zaman açmaya kalksam konuyu hemen değiştiriyor cinsel içerikli 1 tane mesajımız yoktur
Bubenimoykumm senkapatbenseniararim Bazı adamların mizacı öyle demekki değişmiyor ne yapsan da. Ben bugün kocama diyorum ki Göbeğimi deldiricem bana şöyle bir baktı 😁🤣 saçmalama dedi
perimasali802_ senkapatbenseniararim işini iyi yapıyorsa demmeki dile dökmeyi sevmeyen biri Yani belki kendisine söylesen yatakta falan en azından küçük küçük kelimeler ile açılır
perimasali802_ senkapatbenseniararim sevmiyorsa zorlamanın anlamı yok bence ya çok takılma Yada şunu denedinmi seks sırasında soru yöneltsen Mesela hoşuna gidiyormu zevk alıyor musun Gibi
Sutlucikolati senkapatbenseniararim fantazi gecelikler var cikarilmadan da o is halloluyor onlara bakabilirsin bak bunu cikarmaya gerek yok dersin 🤣 şakayla karisik konuyu acmayi denedin mi
senkapatbenseniararim Sutlucikolati vallahi her yolu denedim yok sevmiyorum ben bunu konuşmayı diyip kesip atıyor
Sutlucikolati senkapatbenseniararim e o zaman neden yapiyosun de oyle sacmalik mi olur iliski sirasinda yonlendir o zaman sende onu