Eşim odaya geçince pijamalarımı sen ver dedi bende kendin al yerini bilmiyor musun dedim bardak önünde su istiyorsun aşkım dedim küstü uyudu konuşmuyor normalde ev işlerinde yardımcı olur taşındık tüm çamaşırları o katladı çocukla ilgilenir ufak tefek yardım eder galiba yanlış yaptım kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım gönlünü almak için gerçekten bana yardımcı olur işi çok yoğun sabah 6 akşam 7 geliyor bedenen çalışıyor uyku gece çocuk uyutmuyor bence ben abarttım kızlar sizce ??
Kızlar acilll
hzl123kk iyi olmamış ya inşallah kısa zamanda barışırsınız. Eşin bu kadar sana iyi iken ve seni düşünürken senin böyle demen bence doğru değildi. Benim eşimde aynı senin eşin gibi beni yormak istemeyen hep destek olan birisi onun için bende her ne kadar yorgun olsamda bir çorap bile istese gider alır ve kendim ellerimle giydiririm Ha bu arada çorabını giydirmek benim için kendimi hor görmek değil tem tersi bu işi seve seve yapıyorum çünkü yeri geliyor eşim benim ayakkabımı bile giydirir ipini de bağlar. Bence git eşinin gönlünü al yanlışlıkla olduğunu öyle demek istemediğini söyle sarıl
kimsebilmez evet bende kendimi kötü hissettim normalde böyle değilim ama bir anlık ağzımdan çıktı barıştık şimdi sabah kahvaltı hazırladım uyandırdım sarıldık öptüm özür diledim
hzl123kk canım eşinin kıymetini bil keşke bende böyle bi eşe sahip olsaydım
hzl123kk
Geri dönüşü olmayan laflar etmemiş siniz sarıl öp sevdiği bir tatlıyı yap gönlünü al 🥰
hzl123kk benim hatamdi özür dilerim canım vs dersin gonlunu alirsin cok buyuk bisey olmamis sonucta
Sutlucikolati ayn sorun yok uzatmaz zaten böyle şeyleri barıştık şimdi beni bekliyor çocuğu uyutayım 🥰🥰