• +18
  • 2 yıllık evliyim hiç gecelik giymedim giysem mi?

• Düzenlendi

2 yıllık evliyim hiç gecelik giymedim almadım da kaynanam oğlunun cevizine almış bi tane bugün bi değişiklik yapıp o geceliği giyip o yattıktan sonra koynuna girsemmi hep bi o geceliği giyip koynuna giresim var fikfikte loş ışık yakmaya korkuyoruz bebe uyanacak diye görmüyor malum ustumdekini ne yapsam acaba anadan doğma soyunup mu girsem tentene daha çok seviyo gecelik alimmi giymemi istermisin diye sormuştum 5 dk üstünde durcak diye giymen gereksiz demişti ne yapsam acaba

ayazz beden olacak mı 2 yıl olmuş sonuçta ama yinede giy gitsin içinde kalacağına üzerin de dursun😅

ayazz giy kiz neyi düsünüyorsun bu kadar erkekler öyle der ama giyinincede bi baska olurlar 😉

ceren1998 daha ben ortada bile yokken almış kaynanam dediğim gecelik esnek tül gecelik geçen sene hamile halim ile denedim olmuştu. Hattâ kaynanam saten gecelik takımı vermişti yeni evlendiğimde istemedim keşke isteseymişim. Şort takımı ile elbisesini giyerdim en azından. Aynı evde yaşıyoruz biseyi bahane edip istesemmi😶😊🙃

Moonlight_ afedersin senin eşinde mı öyle diyordu yani aman ne gerek var gibisinden hani şöyle bi giyip gel dese kocam yada konusunu açtığımda merak etse giyecem düşünmeden

ayazz ben sormuyordum siparis ettigimde bi kere gördü sonra bana gülerek amaaan ne ugrasiyorsun üstünde parcalaniyor zaten demisti🤣 o yüzden hani öyle desede kulak asma icinden geliyorsa kendin ic giy onun icin giyme ben kendim icin alip giyiyorum esim hoslansin diye degil🤣🤣🤣

ayazz erkekler giyme vs der ama isterler giymemizi cnm. Benimkide alıcam diyince boşver vs derdi, alışverişteyken hani alacam diyordun git al diye beni mağazaya gönderiyordu 😂😂

Benimkide hiç ne giydiğime falan bakmaz canı istesin yeterki 😅

ayazz ya bebişiniz daha küçük sanırım bence şey yapabilirsiniz ben genelde öyle yapıyorum ki eşim de öyle istiyor gece giymek yerine eşinizle akşam çayı kahvesi filan içerken yani onları hazırlarken giyin onunla kahveyi filan getirin üzerinizde görünce bence çok iyi olur ki gecelikler sadece gece giymek için değiller bence çay içerken onu giyip öyle oturursanız bence hoşuna gider

ayazz benimki de hep öyle derdi alınca da nasıl mutlu oldu giy diye ölür şimdi

ayazz tabiki giyin hiç giymemenize şaşırdım eşinize bakmayın bilmediği için öyle soyluyor adı üstünde gecelik 3 gun giyilmez 😁 o beş dk başka oluyor mesela evde kimse yokken eşine şöyle hafif bir makyaj topuklu ayakkabı uyumlu olacak şekilde ve gecelik ayakkabı kesinlikle olsun hafif makyaj yap bir iki fiıs saclarina parfüm saçını ister aç ister topuz ister arkadan yarı açık yap yanına git çay içerken bana yaz ❤️ o heyecanı

ayazz ben öyle şeyleri eşim için değil kendim için giyiyordum kendime yakıştırdığım zaman daha çok zevk alıyorum illa eşim için giyme yani

ayazz ay ben giyiyorum ya arada değişiklik güzel oluyor bazen dahada kuduruyorlar 😂

ayazz bir çılgınlık yap ve bebekli odadan çık😂
            Keyif saati yap tatlı varsa tatlı çay kahve çerez neyse işte hazırla
            Onları hazırlamadan önce giyin bak bu gün senin için giyindim sevdinmi falan de oturup yer içersiniz sonrası gelir zaten

ayazz bence giy değişiklik olur bende giymiyordum ama artık gidiyorum kendime güvenim geldi sanki shshs

ayazz salonda yapın sizde cnm 😄 giy tabiki yıl giymedigin ayıp 😀

ayazz Böyle bir şeyi düşünmen hata, bak cinsellikte aklına geleni o an yap düşünme harakete gec bebişin uyanmasindan korkuyorsanda telefonun ışığını aç çok çok çok loş yapacak şekilde telefonu bir yere koy karanlık olsun ama seni görecek anlayacak kadar da aydınlık olsun. O istemesin sen iste emin ol onu giydikten sonra esin seni gördükten sonra ki bakışlarından çok hoslanacak ve her fırsatta giymek isteyeceksin. Hele şöyle yırtmali parçalamali 😁😁

Kaynana ile yaşayınca oda değiştirme olmuyor malesef