mervocal Kızlar ilişki esnasında prezervatif yırtıldı en fazla iki dakika icinde farkedip değiştirdik adetime 5 gün var. O boşlukta zevk suyundan hamile kalma ihtimalim yoktur değil mii olamaz yanii
birkelebek mervocal olma ihtimali var ama boşalmadıysa o esnada çok da büyük bi ihtmal yoktur bence yaaa 😅
Bubenimoykumm mervocal ihtimal 😁 Mümkün olma, imkân dahilinde bulunma, olabilirlik, olasılık. Sen önlemini al yine de.
incinmissindedi mervocal bende sevk suyundan hamile kaldım 🤔🤭 o yüzden aman dikkat bi ilaç fln bişi al
kahkaha ceren1998 benn varım 🙋🙋 8 aylık oldu oğlum.. zevk suyundan hamile kaldım..😅 2 de kızım var biri 8 diğeri 2 yasinda
incinmissindedi ceren1998 genelde erkekler kondom kullanmayı sevmiyor zevk almadıklarını söylüyorlar. O yüzden benimki de kullanmadı hep geri çekilme yaptı hamile kaldım
kahkaha ceren1998 2017 de kızım doğdu geri çekilme yapıyorduk sadece 2022 de diğer kızım oldu isteyerek yaptık sonrasın da 2024 de oğlum oldu yine geri çekilme yapıyorduk başka bı korunma yöntemi kullanmadık hiç oğluma zevk suyundan hamile kaldım içime bosalmiyordu hiç eşim
nesli123 Kişiden kisiye değişiyor demekki bu bizde geri çekilme yapıyoruz ve çocuk düşünmüyoruz aynı kaza bizdede oldu hatta boşaldıktan sonra içimde kaldı prezervatif ama yinede bişey olmadı 😄🥳