karamelek21 Kizlar 1 mayis esimin doğum günü ona hediye parfum almak istiyorum,daha once kullandigi bir parfum var Rabana 1 million,ama değiştirmek istiyorum degisik daha seksi erkeksi kalici markali bir parfum oneriniz varmi?
incinmissindedi karamelek21 David Walker E009 bu çok iyi hem kalıcı da eşim kullanıyor gerçekten çok güzel, fiyatıda çok ucuz 400 lira
Moonlight_ karamelek21 benim esiminde dogum günü 1 mayista🤣 o bi tane kullaniyor (valentino Born in roma) galiba adi siyah/pembe olan sise cok güzel kokuyor benim hosuma gidiyor bide prada luna rossa vardi kirmizili oda cok güzel bu ikisi cok güzel gerci kisiye göre degisir o konuda bisey diyemem🤣
karamelek21 gizew baktim not aldim canim kokularina gidip bakacam iclerinde hosuma gideni alacam,birde sauvage dior tavsiye etti yiyenim☺️ onada bakacam
karamelek21 gizew ceren1998 evet yurtdışı fiyatina baktim simdi 75 euro gayet makul bir fiyat, trde malesef herseyde olduğu gibi parfum fiyatlarida ucuk🙄
karamelek21 Moonlight_ not aldim canim bakacagim ☺️ testerlera sikacam hepsini iclerinde beni en cezbeden kokuyu alacam
karamelek21 Moonlight_ sen ne almayi dusunuyorsun ? Bn saatleri cok diye parfum alim dedim cunku baska secenek yok,elbisede giymeden denemeden asla almaz biraz zordur o konuda😂 parfum yanina guzel bir pasta birde aksam yemegi ismarlarim daha ne olsun☺️
Moonlight_ karamelek21 ben onun dogum günü gecen hafta süpriz yaparak kutladim hazir bebise bakacak kisi varken kacirmiyim dedim🤣 ama hediyesini vermedim daha gününde vericem 🙈 ben saat ve kartlari icin cüzdan aldim canim
karamelek21 Moonlight_ aa bak yanina birde cuzdan alim bulursam güzel birsey iyi fikir oldu☺️, bende bugun calistim haftanin geri kalani evdeyim guzel bir organizasyon yapim sevinsin erkegim
Moonlight_ karamelek21 oh süper bolca zamanin var 😍 ben bi pasta alirim yemek hazirlarim güzelce öyle kutlariz artik cocuklarla 😅
karamelek21 Moonlight_ oghh daha ne olsun ailenle huzurla kestiginiz nice pastalariniz olsun ☺️ iyiki doğmuş heriflerimiz😂
Moonlight_ karamelek21 amiin hepimizin insallah canim 🤲🏻🌸 ay evett iyi ki dogmuslar ne kadarda sanslilar hayatlarinda oldugumuz icin😜 🤣