Parkta yeni biriyle tanıştım çocuklarımız da arkadaş olur diye numaralatımızı verdik. Parka gelince haberleşelim diye. O bugün parka gelmiş bana haber vermemiş. Ben çıkarken yazdım biz parka gidiyoruz siz de gidecek misiniz diye biz parktayız sana yazmayı unuttum diye yazdı ben bu sırada parka geldim bi baktım yok nerdesiniz deyince biz çıktık parktan dedi. Ben gelirken çıkması çok garip yeni tanıştığım biri niyetini bilmem ama pek hoşuma gitmedi bu durum
Bu neyin kafası şimdi🤷‍♀️

Boşver in silin numarasını gitsin çok mu lazım arkadaş olmak istemiyor belliki

kurkmantolumadonna boşver bence parkta görünce merhaba merhaba o kadr daha iyi fazlasını isterse o adım atsın. Yani belki acil bi işi de çıktı o yüzden de dönmüş olabilir. Sen bekle bence biraz.

Arkadaşın ismini unuttum aslında emin olamadım eve gelince mesaj atttım adın bu muydu diye ona bozulmuş olabilir mi bilemedim ama napim çocuğun peşinden koşarken bir an unuttum sandım ama doğru hatırlamışım. Aman buna alınan biriyse zaten işim olmaz

kurkmantolumadonna birak bir sonraki hamleyi o yapsin, yok yapmassa yine birsekilde belli eder kendini, o zaman tamamen silin numarasini, hani simdi neoldu bilemeyiz belki ic dunyasinda birseyler yasiyordur oyle yansimistir, örnek verim
        Bn bir arkadas taniyorum cocuklari okula gotururken hep karsilasiriz evimin onunden gecer bi kac kez kahveye davet ettim geldi sohbeti hoş biri, gecen gordum baya buz gibiydi dalgin suratsiz sonra yine gordum ayni sekil, sonra kendi icimde biraz alindim ama yansitmadim ona, sora dun gordum yine tam ben soracaktimki kendi anlatti nasilsin diyince iyi deyilim
        Aslinda dedi ve anlatti babasi kara ciger kanserine yakalanmis ve mahvolmuşlar sonra dedim tamam bazen insana icinde yasadiklari yüzüne yansıyor, ve bu disardan farkli algilanabiliniyor tipki benim gibi,o yuzden kesin hukum vermeden bir zaman tanimak lazim,yanilma payini katarak..

karamelek21 haklısınız bu yönden de düşünmeye çalışıyorum hani giderken biz önce geldik bayağıdır burdayız gitmemiz gerekti falan deseydi tamamdı ben gelirken max 10 dk sürmüştür hemen o ara kaçar gibi gitmiş.

kurkmantolumadonna birde parkta yeni tanidigin bir bayan senin dedigin gibi de olabilir dengesiz insanda cok yok deyil o zaman sil numarasini konusmaya bile degmez, dedigim gibi sen biraz gozlemle,parkta tanistigin bir kac saatlik muhabetin olmuş bu kdr kafana takma🌸🩷

kurkmantolumadonna çocuğu huysuz ise kafası dalgın ise bı sorunu varsa bu sebeplerden haber vermemiştir yada arkadaşlı istemiyordur belki eşi karışıyordur. Sizde yazmayın akışına bırakın

gizew bu çağın sorunu bu zaten yüzeysel ilişkiler emeksiz arkadaşlıklar. Ben nezakete önem veririm açıkçası

gizew ya sizin sorununuz nedir bu ne hırçınlık çok mu hırpaladılar sizi gelip bana çatıyorsunuz? İlk defa karşılaşmadım birçok kere gördüğüm biriydi ara ara sohbetlerşmiz oldu en son seferde numaralarımızı alalım gelirken haberleşelim dedik durum bu yani