• Muhabbet
  • Boşanma süreci bakabilir misiniz?

Kızlar eşimle ailesi yüzünden daha doğrusu annesi yüzünden anlaşamıyoruz sıkıntılılar görümcemde boşanma sürecinde abiside bi dönem eşiyle problemler yaşadılar anlıycağınız hepssi dengesiz eşimde aşırı dengesiz bıktım gel gitlerinden çok yoruldum bi hafta iyiyiz sonra hep kötü kafasında ne kuruyor bilmiyorum ailesine gidip gelmiyoruz diye bunlar biliyorum ama annesiyle anlaşamıyorum elim sürekli kötü konuşuyor bana karşı artık tahammül seviyem bitti denicek kadar bi kadını mutlu etmek bukadar zor değil ya bitane 2 yaşına girecek kızım var onada verimli olamıyorum ve çok vicdan azabı çekiyorum dün adliyeye gidip evrakları aldım dilekçeyi yazdım anlaşmalı boşanma için oda imzaladı ama o şuan işin ciddiyetinde değil çünkü her kavga da boşarım boşıycam artık dedim neyse dosyayı henüz vermedim 3,800 dosya masrafı yarın bi gram bozdurup gidip açsam mı açmasam busefer hiç kaaleye almıycak amacım aslında gözünü korkutmak yani yapacağımı anlasın eğer o günde duruşmaya gelirde boşanmak istediğini söylerse yapıcak hiç bişey yok hayırlısı buymuş derim sizce nasıl yol izlemeliyim biraz uzun oldu şuan yardıma ihtiyacım var başına böyle bişey gelen oldu mu? 😞

Gözünü korkutmak ise o vereceğiniz paraya yazık olur. Kendi Aileniz var mı? Varsa onlar ne diyor? Eğer sizin arkanızdaysa aileniz gidin bir süre onlarda kalın aklı başına gelir belki ama göz korkutmak için açmayın davayı ya devam edin ya tamam deyin korkutmak için boşuna paranızı çar çur etmeyin evladınızla yiyin daha iyi bence tabi

sucukluyumurtaa düşüneceğin tek şey neden dava açtığın seni bu noktaya neyin getirdiği ve bunun düzelip düzelmeyeceğine olan inancın
      Düzeleceğine inanıyorsan eğer dava ile düzelmez ben sana söyleyeyim ikiniz içinde geride büyük bir pişmanlık kalır
      Sende şuan çocuk oyuncağı gibi gözüküyor ama başa gelince hiç öyle değil
      İncelemen gereken tek şey aile ilişkiniz herşeyi aile ilişkisine göre karar vermelisin sevgiyi bi kenara bırakıp saygı derecenizi ölçmeniz gerek bide nasıl kavga ettiğinizi
      Evlilik temelindeki en önemli şey saygıdır bi kere bozuldumu toparlanmıyor unutulmuyor

firdevskartal ailem destekçim ama herkes bir yere kadar yanımda olacağınıda biliyorum şuan öyle bir çıkmazın içindeyim ki çocuğumu ilerde o psikolojide büyümesinide istemiyorum değişeceğini düşünmüyorum ama seviyorumda kendiside aynı şekilde eve bakması çocukla ilgilenmesi vs sıkıntı yok ama kendi ailesiyle çok çelişiyor pasif yani evliliği aile kavramını tam anlamıyla bilmiyor bu süreçte ben çok yoruluyorum anlaşmalı boşanma olduğu için sadrce dosya parası yatırıcam onun dışında bi ödeme yok

Eskobar çocuğumu düşünüyorum sadece ileride psikolojisi bozuk bir birey olmasın hırçın ve agresif olmasın yaşadığımız kavgalara dshil olup ileride de evinde böyle problemler karşılaşmasın istiyorum aramızda sevgi var ama saygı yok bunu anlayabiliyorum babasına da çok düşkün bütün bu yükü kaldırabilecek miyim onuda bilmiyorum onu babasız bırakmakta istemiyorum bilmiyorum çok kötü bir çıkmazdayım

sucukluyumurtaa o zaman 2niz de oturup adam akıllı konuşcaksınız o sana hatalarını söylicek sen ona hatalarını söylücen ki onun hatası anasının dolduruşuna geliyor kendimden biliyorum. Eşim benleyken ballım güllüm ama oraya bir gitti mi eve gelince somurtuk olurdu. Eşin bu konuyu aşarsa inşallah mutlu evliliğiniz olur ama aşamazsa gönder gitsin anası baksın yani

Konudan bağımsız ama dilekçeyi ne kadara yazdırdınız acaba? Bende boşanma davası açmak istiyorum da

firdevskartal kaç kere konuştuk çözüm olmuyor konuşmak annesi olduğu müddetçe bu hep böyle gidecek ama ben çok yoruldum

sucukluyumurtaa göz dagi vermek icin altin bozdurulup dava acilmaz bence hadi actin adam bosandi ne olacak? Net karar ver ona göre hareket et.
              Hadi diyelim davayi actin adam kendisini affettirdi dava düstü. Bi müddet iyi olur sonra yine ayni olur yani bu kesin bi cözüm degil gecici bir cözüm. Sonra sen ciddiyetini kaybettiginle olursun bu adam hic bir zaman senin ondan ayrilacagina inanmaz dava acti ondan bile geri döndü der.
              Oturup konusun cözebileceksiniz cözersiniz olmazsa yollarinizu ayirirsiniz dünyanin sonu degil cocugun icin katlanmak zorunda degilsin

sucukluyumurtaa ya çocuğuna yeni bir hayat kuracaksın yada o evi kavgasız hale getireceksin herşeye takılmayacaksın en azından bir müddet yada yokunuza bakacaksınız
              Babadan ayrılmak evet travma yaratır ama bu ilerdeki evlilik hayatını etkilemez diye düşünüyorum evdeki eşinle birbirinize karşı olan davranışınız daha çok etkiler
              Hiç olmazsa ayrı olun saygılı nazik olun anne baba olun
              Karı koca olamadıysanız ikincisini deneyin iyi bir anne iyi bir baba herşeyi geride bırakın
              İki şansın var ortası yok bunun kararsız kalırsan debelenip durursunuz
              Ya uçacaksın yada konacaksın arada kalırsan tepetaklak yere düşersin

sucukluyumurtaa
              amacım aslında gözünü korkutmak

Bu şekilde gözü korkmayadabilir. Diyelim ki siz boşanmaktan vazgeçtiniz o zaman ileri zamanda eşiniz sizi hiç ciddiye de almaz. Böyle bir durum da var. Boşanmak istemiyorsanız boşanma ile eşinizi korkutmaya çalışmayın.

sucukluyumurtaa acele etmeden önce sakince oturup düşün bosandiniz diyelim ne yapicaksin? Mesela su anki oturduğunuz evden sen mi gidiceksin esin mi? Sen gideceksen nereye gidiceksin? Maddiyati nasil saglicaksin? Manevi olarak evet zorlanicaksin yokluguna yeni duzene alisman zor olucak peki ya toparlanabilicek misin yoksa depresif bir hale burunup sureci uzatip hayatına cocuguna yansiticak misiin? Cook detaylıca dusnmen lazim bebeğim aceleye gelmez bu isler

Bubenimoykumm hep benim aile büyüklerim dayım teyzem oturup konuştuk ama yine başa sarıyor onların tarafında aklı başında öyle konuşacak kiöse yok

Sutlucikolati biraz altınım var işe vs girene kadar onlarla idare ederim annemlerin yanına gidicem onların sitede bir daire tutup o şekilde düzene koymaya çalışıcam