Kızlar dün yaptırdım önlerim ve aradaki saçlar resimdeki gibi turuncu kendimden tiksindim2500 verdim ne olacak böyle paramın yarisini istesem verir mi böyle de olmadı nasıl istenir bı akıl verin bı kuaföre sordum 8bin düzeltiriz dedi 😏

Niye başta yapamamış bide düzeltmeye para mı istiyor turuncular kötü gözüküyor malesef keşke başta söyleseydin oradayken olmamış paramı geri verin diye

monarosa06 ay kusura bakma ama ombreye benzemiyor ben olsam paramı alırdım bu ne derdim olay çıkarırdım

monarosa06 ya düzeltin yada parami verin de mağdur edildin yani bozmuşlar yaa

monarosa06 tekrar cilaya gidin beklemeyin olmamış turuncuları açsın tekrar paket atsın seçsin az da vermemişsiniz

monarosa06 askim sen kuafördeyken söyleseydin keske hem ne demek düzeltmek icin bide 8bin mi istiyorlar utanmadan? Bu zamanda gercekten isini iyi yapan kuaför bulmak cok zor 😒

monarosa06 ayy yazik etmişler saciniza😳 ciragina falanmi yaptirmis nedir bu, kuaforum diyen bu kdr yapamaz,mecler bile dogru alinmamis bir tutam ince bir tutam kalin turuncu olanlar cabasi,bence eşini al git gozleri korksub paramizi verin de,yaptirma birkere daha iki tutam sacin var onuda yakarlar Allah korusun al parani git baska yere yada kendin bir acik kahve bal rengi tonlari bir boya al vur ustune tek renk kullan

Anladığım kadarıyla başka kuaför 8000 demiş. Bu devirde 2500e ombre yapmazlar imkansız, bu yüzden de başında savmis seni rastgele yapmış üzgünüm. Aynı yere gidip yeniden konuş bence, keşke ordan çıkmasan söyleseydin direkt

monarosa06 yaptırdın yerde olay çıkarman gerek paranın tamamını al mahvetmiş saçı ombre değil ki bu

monarosa06 ay kusura bakma ama aşırı kötü olmuş canım git düzeltsin nebicim iş yapmış böyle

5 gün sonra

monarosa06
    Genel bir bakış açısı ile cevaplamam gerekir ise saçınızın geçmişi biraz sıkıntılı gözüküyor. Bunun üzerine saçınızda nem oranı özellikle üstlerde yoka yakın. 😔bu sebeple sizin yerinizde olsam sadece uzun bir süre bakım yapardım saçıma rengi bu sürede kullanabilmek adınada biraz nötürletirdim. 👍

milenajesenska
      Kuru saça eğer (yanıl) değilse bitkisel yağ bakımı tavsiye edrrim. Duş sonrası biberiye suyu durulamaya suyuna. Tabi saçı görmeden bişey diyemem ama profesyonel bakım lazım ise keratin bakım ve çeşitleri. Kuaföre gitmek lazım👍😊

monarosa06 Kuaförün düzeltmesi lazım ama bir daha güvenilir mi bilemedim