• Muhabbet
  • Size normal başkalarına anormal🤔

Size normal gelen ama başkalarına anormal gelen, yargılandığınız durumlar oluyor mu?
Meselaa, kız kardeşlerim bana abla demezler, yaş aralığımız da yakın değil o kadar ama her zaman ismimle seslenirler ve aile içinde hiçbirimiz yadırgamıyoruz bunu. Ama çoğu zaman o senin ablan niye öyle sesleniyosun denildiği oldu😂

Medusa biz 9 kız 1 erkek olmamıza rağmen birbirimize abla abimize de abi demeyiz, çekiniriz yani 😂 ismimizle hitap ediyoruz, bence bu güzel bir şey değil ama öyle olduk istemsizce

Medusa kocamın yemek yapmasını yardırgıyolar🤭 çok seviyor yemek yapmayı. Evde kahvaltı hazırlamam çay demlemem akşam yemeklerine karıştırmaz beni salatasına kadar keklere pastalara kadar o yapar evdeyken, işte de yemekleri eşim yapıyor hep sevdiği için. Ailem başta çay doldurup getirdiğinde babam kalk sen yap niye adama yaptırıyosun demişti ama sonra o da alıştı DEHB var eşimde yerinde duramıyor o sebeple hep ayakta hep bir şeyler yapmak istiyor. 🌝

Medusa

Biyiklim ben de isterdim ablama adıyla seslenmeyi aramızda 1.5 yaş var babam sağolsun öyle dikte etti ki abla diyeceksin diye şimdi kendine adıyla seslendirmiyor çok kızıyor😒 hatta büyük kavga olmuşluğu var adıyla seslendik diye. Ha ama sorsanız babam ablalarına abilerine hep adıyla seslenir bu çelişki anlayamadım😂😂 benden 5 yaş küçük kardeşime dedim ki bana adımla seslenebilirsin benim için sorun yok ben ablam değilim o da öyle alıştım diyemem artık dedi üzüldüm🥲

Medusa
          Bizim evde çay içilmiyor çok nadir içilir. Oda genelde sallama oluyor. Çaydanlığımda hiç ocağın üzerinde olmaz ya da hemen alabileceğim yerde değildir. Bize göre çok normal ama başkasına anormal geliyor nedense 😅

Medusa benim 9 yasindaki oglum anneannesine adiyla sesleniyor cünkü böyle alisti ve bunu annem istedi 🤣 tabikide anneannede diyor ama daha cok adini söylüyor baskalari hemen aaaa ne kadar saygisizca diyorlar (saygi tek isimle hitap etmekle olacaksa🤷🏻‍♀️)
            Kocam yemek yapiyor diyince herkes bi bakiyor sen kocana yemekmi yaptiriyorsun diyenler var ama desinler cünkü bilmiyorlar ki severek yapiyor kocamda kocam🤣

Medusa akşam saat 8 den sonra çocuğumun bensiz yada babasısız dışarıya çıkması veya arkadaşlarıyla sokakta oynamasına izin vermemem benim için normal başkaları için anormal

vahsikelebekk yok benim ne anne ne baba bizim öyle dememizi istemedi biz kendimiz de demedik, düşünüyorum da bende kardeşlerimin bana abla demesini istemem isim ile hitap daha iyi 😂

Medusa eşimin ev işi yapması bize göre çok normal ama dayılarım olsun bir kaç komşu arkadaş hepsi anormal karşılıyor sanki ben adama silah dayayıp iş yaptırıyorm muamelesi görüyorum 😂

lgrth şireli tatlıları

Hic duymadim o nasil oluyor ona göre Yorum yapicamda 🤣

Moonlight_ mesela şöyle baklava revani gibi tatlıların yanında yoğurt yiyince ya da üstüne ayran içince ani şeker artışını engeller 😂 künefe yanında süt gibi meyvenin yanında yoğurt ya da meyveye tarçın atmak da şekeri dengeler böyle şeyler işte 😂 ha bu yoğurt mevzusu gelenek kocamın memleketinde nişanlarda baklavanın yanına yoğurt konur muhakkak 😂

lgrth tatlıyı yoğurtla ve ayranla yemeni belki bir tek ben yadırgamam , bayılırım 🙃😁

• Düzenlendi

Medusa düşündüm çok aklıma gelmedi ama alışverişe gitmeyi pek sevmem dışarı çıktım mı amaçsız plansız dolaşmak daha hoşuma gider , alışverişi sevmiyorum diye yadırgandığım olmuştu . Bir de fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de pek sevmem yani bi tane çekerim aynı ortamda yüz tane fotoğrafım olması hoşuma gitmez bu da bana göre normal ama çevremdekiler bu huylarım yüzünden dışarıda huysuzluk ettiğimi düşünür 😁

Medusa baklava ve ayran ikilisi favorim ama başkaları duyunca ıyyy o ne der. Üniversite de ev arkadaşlarıma uygulamalı anlatmıştım bu konuyu 🤪😁