vahsikelebekk kizatasozu ayyy DEHB var diye böyle yoksa belki de hevesi de olsa götünü kaldırıp yapmayabilirdi şekerim o yüzden ayrıntı vererek dua etmeni tavsiye ediyorum😄 hepimizin kocası yemek yapsın kahvaltı hazırlasın çay demlesin tatlı yapsın ocağı da silip hoopp bezi sıkıp gelsin içeri otursun🫶🏼💕
vahsikelebekk Medusa tamam olur🥲 hepimizinki öyle olsun da kıskananın kocası daha fazlasını yapsın gözü kalmasın kimsenin🫶🏼💕
vahsikelebekk Medusa deneyeceğim Medusa çok merak ettim herkes böyle dediğine göre var demek ki bi etkisi😍
Medusa vahsikelebekk Ben ama yoğurtla değil daha çok ayranla beraber yerim, yoğurt garip geliyosa ayranla dene önce😂
lgrth vahsikelebekk dene tatlım revani şekerpare baklava yanına yoğurt mis 😂 asla tiksinecek bir şey değil dene de yorumlarını bekliyorum 😂
meleksen1 Medusa Bunlar hep toplum baskısı medusaaa😂 çikolata da sevmem bu arada yani çok sevmem 😂 bitter ya da Antep fıstıklı, sade sütlü asla yiyemem ahahah
Medusa TombulHatun Hahahhahay vallahi gözümde canlanıyosun bi elinde silah, bi elinde çay, emret yapsın😂😂😂
meleksen1 Medusa Ahahah ama çok ağır ya sade sütlüler bana çok ağır geliyo, şu ülkerin napoliten çikolatası var ya kırmızı kutuda minik minik tek lokmalık olan, herkes onu tek lokmada yerken ben bir tanesini üç beş ısırıkta anca bitiririm 😂
lanjalee meleksen1 ayyy seni yerken izlesem ruhum daralır meleğim o ne ya zaten tek lokmalık hadi belki iki ısırık olur üç beş neyyyyy 😂