Medusa vahsikelebekk Ben ama yoğurtla değil daha çok ayranla beraber yerim, yoğurt garip geliyosa ayranla dene önce😂
meleksen1 Medusa Ahahah ama çok ağır ya sade sütlüler bana çok ağır geliyo, şu ülkerin napoliten çikolatası var ya kırmızı kutuda minik minik tek lokmalık olan, herkes onu tek lokmada yerken ben bir tanesini üç beş ısırıkta anca bitiririm 😂
lanjalee meleksen1 ayyy seni yerken izlesem ruhum daralır meleğim o ne ya zaten tek lokmalık hadi belki iki ısırık olur üç beş neyyyyy 😂
lanjalee Medusa ay canım çok çekti ya bugün de diş çektirdim bi yirmilikle vedalaştık , ama şimdi nasıl yerdim baklava ayran üf 🤤
lanjalee Medusa heh işte tam öyle , çok aramayı sevmiyorum sıkılıyorum hemen bulup alıp bi de onu sevmem ısınmam lazım yoksam yoğhk 😁😅 zaten bulunduğum ortamdan da çabuk sıkılırım ben 🙃
lanjalee meleksen1 sütlü çikolata ve beyaz çikolata daha çok severim ya bitter zorla diyet yapıyorsam yerim 😂😂
Sutlucikolati Medusa hee 🤣🤣 cocuklarla yaz kış disari cikmam ve sık cikmami insanlar garipser aaaa bu havada ne isin var çocuklarla üşür üşür demeleri beni sinir krizlerine sokuyor 🤣
burjuva Ben bir kadın olarak eşim arabayı yıkarken yardım ederdim hatta bende yıkardım bazen o evde olmazsa bu bana çok normal gelirken başkalarına tuhaf geliyor kadına mı kalmış araba yıkamak felan diyorlar kızlar sizce bunda tuhaf olan nedir anlamadım ?? Artık yapmıyorum bende kolu komşu laf etmesin diye
Medusa burjuva Bazı şeyler toplumda erkek işi olarak yerleşmiş kalmış, o yüzden garip geliyo çoğu insana. Benim için normal ama
meleksen1 lanjalee En ağırlarını seviyorsun tabi bana göre ağır 😂 sütlü çikolatayı içinde Antep fıstığı varsa ben de severim 😂