Selam kızlar size bir şey sormak istiyorum kızlar benim adetim pazartesi günü bitti ama Pazar günü herhangi bir kahverengi leke kanama gelmediği için gusül aldık ve ilişki olarak değerlendirdik ama pazartesi günü hani böyle ped’e bile leke gelmedi sadece peçeteye çok az minik ufak şekilde kahverengi leke geldi çocuk deneme aşamasındayız ovülasyon testi ile pik ve çatlama günlerini değerlendirdik biliyorum ki ovülasyon günlerinde hamilelik daha yüksek ama normalde de hamile kalınabiliyor bu şekilde adet sonrası hamile kalanlar oldu mu sonradan minik leke gelmesine rağmen ben ilk kızıma adet sonrası hamile kaldım acaba bunun da bir ihtimal de olsa tutma ihtimali olabilir mi?

klp kızlar yok mu kimsecikler ?🥹

• klp bunu yanıtladı.

klp @SuVeAtes kuzum seni tanımıyorum daha yeni geldim ama belki bir fikrin vardır diye etiketledim 🥹

• klp bunu yanıtladı.

klp canım benim adetim bittiği gün abdest alıp ilişki yaşadığım zaman hemen hamile kalıyorum ama herkeste aynımı bilmiyorum benim öyle oluyodu oyüzden adet olup bitince bi kaç gün bekleyip öyle ilişki yaşıyorum hamile kalmamak için rabbim gönlüne göre versin 🤲🌺

• klp bunu yanıtladı.

Bahtsizbedevi_ Amin canım Allah razı olsun Benim kızım da öyle oldu çünkü ben 5 haftalıkken hem kızımı hem de keseyi gördüm adetten sonra Büyük ihtimal tuttu acaba yine ihtimal var mıdır aynı şekilde diye sormak istedim Çok teşekkür ederim

klp ah canim bilmiyorum ki ne desem yanlis olur ben hep adet öncesi kaldim 🙈

• klp bunu yanıtladı.

Moonlight_ ayy maşallah size benim 1 tane kızım var 2 deniyoruz şuan kızıma yanılmıyorsam adetim bittikten hemen sonra kaldım çünkü kontrolünde 5 haftalıkken hem kese hem de bebeği görmüştük doktor da adet tarihin ile uyuyor demişti de 🥹

klp adetiniz bitikten birgün sonrami ilişkiye giridiniz eğer öyleyse tam temizlenmediniz bence ondandır
              Yada şüphe ediyorsanız test yaptırın derim ben

• klp bunu yanıtladı.

perimasali802_ yok kız henüz çok erken 9 gün oldu biteli adetim merak ettiğim için sordum kızımda da öyle olunca 🥰

klp buna benzer bende post açacaktım bende ayni adet bitiminde gündüz abdest aldım akşama ilişki oldu ve bir kez korunmasız sonra korunarak bir de 8 aydan beri deniyorduk bu ay antidepresan haplar kullanmaya başladım inşallah olmaz o kadar ay uğraştık olmadı bu ay olursa şaşırırım artık

• klp bunu yanıtladı.

klp Düşük de olsa ihtimali var, o şekilde hamile kalan da çok

• klp bunu yanıtladı.

klp rica ederim kuzum sendende Allah razı olsun hamile kalma ihtimali var canım 🌺

asel_lina hiç ummadığın bir anda oluyor

Medusa teşekkür ederim