hibiskusserbeti Hanımlar esleriniz sizden birkaç gün uzaktayken+18 fotoğraf istese sizden atar mısınız yada herhangi bir zamanda istese
firdevskartal hibiskusserbeti asla atmam. Kocama bile güvenmem bu devir de hadi ona güvendim attım diyelim bu salak silmeyi unutur sonra telefon arızalandı diyelim telefoncu bulur. O yüzden kocam da olsa atmam
belispia firdevskartal benim salakta aynı baskasina mesaj atacam diye bazen bana gelir fotoğraf düşünmek istemiyorum hahah apartman grubunda olduğunu düşünsene😂😂
Elisam2022 Nişanlilik döneminde atıyorduk uzakta olduğumuz için. Evliyken ihtiyaç olmadı inşallah olmaz da 🤣
lanjalee hibiskusserbeti teknoloji beni korkutuyor artık ya o yüzden atmam , kişisel verilerim onlar benim 🤪😂
momd hibiskusserbeti anlık atarım hiç istemedi ama bir ay uzaktaydım hiç konu bile açmadı hatta kendim arada konu açtım kiii özlemi artsın yada işte iken toplasam ili üç defa gecelikle atmışımdır. Ama istese hoşuma gider anlık olarak atarım
biradetmeselesi Attim atarimda ama tek acılmalık galeriye dusmesin bence boyle seyler evliligine heycan katiyor😅🤣🤣
hzrn1 hibiskusserbeti atılır ya çokta şey yapmayın eşler arasındaki arzuyu xok güçle dirir tek görünümlük ataridm yani
yesilisevdotunukoru Benden hiç böyle bişey istemedi şu zamana kadar ama istese hayır demem 🤭😁yeni gecelikler aldığımda deneyip yüzümü çekmeden tek gosterimlik foto atarım tabi evdeyse yan odadan atarım dışarda yanında biri falan vardır da görür diye asla atamam 🤣