Kızlar selam. Bu postu momda açtığımda kısmen linçlendim. Boşanma konusu, sen de normalleştirmişsin vs vs gibi. Kayınvalidem 2 aydır bizde. Salonda uyuyor. Eşim de onunla aynı yatakta değil ama aynı odada uyuyor. Akşam olunca yastığını alıp gidiyor. İşin garip tarafı defalarca rahatsız olduğumu belli ettim ve hiç umursamadı. Şu an çok kötü kavgalıyız ve kendini haklı görüyor. Uzatıyormuşum ne varmış, canım kavga etmek istiyormuş bla bla. Sizce aileme falan anlatmalı mıyım? Yoksa hatasını anlamasını mı bekleyeyim? Canıma tak etti çünkü

yesilgozanne kayın validenle konuşsana, rahatsız olduğunu dile getir olmaması gereken bir durum çünkü, tartışıyoruz bu yüzden böyle devam ederse boşanma noktasına gelir de kaynanana, tabi eğer kaynanan boşanmanizi istemese bir şeyler yapar oğlunu yanına gönderir

yesilgozanne kaynanan sizde neden kalıyor ki 2 aydır, kendi evine gitme ihtimali ne?
      Bencede anasına aç konuyu biz evli değil gibiyiz oglunla konuş böyle devam etmez fln de. O ne diyecek. Bide hasta fln mi o yüzden mi onun yanında kalıyor, yani yoksa başka açıklaması olamaz

Biyiklim ya koskoca kadın düşünemiyor mu. Ben asla konuşamam herşeyi görüyor zaten. Annem benim evimde kaldığında bir gece yanına gitmek istedim onda da annem geri gönderdi yatağını ayırma diye

yesilgozanne düşünüyordur hesabına gelmiyordur, ben olsam konuşurdum olay çıkarırdım böyle senin gibi sakin kalmazdim

Biyiklim off ne biliyim hiç yapımda yok öyle kavga etmek olay çıkarmak. Neden herkes üzerine düşeni yapmaz ki😢

yesilgozanne yapmazlar tabi karşıdaki böyle sessiz durarsa

yesilgozanne Çocuklarımızın odasını bile 2 yaşta ayırıyoruz. Eşiniz yetişkin bir birey olmuş. Misafir olsa dahi eşi varken annesinin yanında yatması kabul edilir bir şey değil. Kayınvalideniz sürekli sizinle yaşıyor olsa beraber mi kalacak ve annesi oğluna hiç mi eşinin yanına git demeyecek? Siz de annenizin yanına gitseniz veya bu sebepten boşanmış olsanız nasıl rahat edecekler o vicdan azabıyla..

yesilgozanne yani seni lincleyendr akıl yoktur gayet haklısın o ne annesı ile göbek bağı kesilmedi mi? Bazı kadınlar duyuyorum eşşek kadr olmuş 10 14 16 yaş çocuğu ile aynı yatakta yatan sonra bu çocuklar evlenince böyle devam ediyor çok saçma çok iğrenc annesi uyarmıyor mu hiç ? Küs olsa bile insan yatak ayırmaz ayırmamalı

yesilgozanne mom da postunuzu görmüştüm. Hiç normal değil bu davranışlar orada çok kişi akılda verdi size ama dikkate almadınız galiba, Madem Onlar normal karşılıyor Ben de giderim kendi ailemin evinde kalırım Kayınvalidem gidene kadar o da istediği kadar anasına koynunda yatsın. Laftan anlamıyorsa yapacağım şey bu olurdu, hiç kendime dert etmezdim bunları hatta eşimide annesiyle gönderirdim. Anasını bosayamamis birde utanmadan seninle evlenmiş

Tepki ver canım sonuçta evli bi adam annesi de ayrı bi düşüncesiz dile getir konuşmaya çalış sen tepkisiz kaldıkça umursamaz

yesilgozanne momdakiler zaten hep erkekci hiç yazma onlara. Her konuda sen haklısın ailene söyleme ama sen de konuşma yüz verme suçlu olan o ve anası sen değilsin. He baktın düzelmiyo o zaman söyle ailene ailen arkandaysa tabi

SuVeAtes bu olabilir. Olmadı annemlere gitmek en mantıklısı. Momda kısmen linç edildim normal gördüm sanıldı, boşanma sebebi vs yazıldı.