Kızlar oğlum 4 yaşında 2 3 gündür afedersiniz idrarını yaparken ağrı oluyo dünden beride pembemsi kan geliyo idrar rengide değişti neden olabilir ilk defa yaşıyorum böyle bişey korkuyorum oğlum her idrarını yaparken ağlıyo ağırıyo diye bende çok üzülüyorum onu öyle görünce çocuk cerrahisine randevu aldım haftaya cuma vardı en erken bu durumu yaşayan oldumu aranızda Dr gittinizmi ne dedi geçtimi nolur bilginiz varsa yardımcı olun kaç gündür oğlumu öyle görünce içim yanıyo🥹🥹

Bahtsizbedevi_, başlığı Kızlar oğlum 🥹 olarak değiştirdi.

Bahtsizbedevi_ çocuk ürolojisine alsanız daha iyi aslında ama cerrah gerekli görürse yönlendirir diye düşünüyorum
    İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu acaba. Suyunu yeteri kadar içiyor mu?
    Allah şifa versin

Bahtsizbedevi_ geçmiş olsun canım öncelikle .kardeşim de 9 yaşında idrarında kanaması ve yanması oldu hastaneye götürüldüler enfeksiyon varmış ilaç kullanıyor iyi şimdi üzülme canım doktora görün bakalım inşallah ciddi bişey yoktur

Mommy12 amin inşallah canım burda çocuk ürolijisine direkt randevu verilmiyor maalesef önce cerrahın bakıp yönlendirmesi gerekiyo suyunu susadığı zamanlar içiyo googleden bakıncada idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı veya kumu döküyo diye yazıyo kaç gündür içim gidiyo onu öyle görünce🥹

egce amin canım inşallah düzelir idrarını yapmaya korkar oldu yavrum onunla birlikte gidiyorum korkmadan yapsın diye ama tamamen yapmıyo görüyorum annecim tamamen yap korkma diyorum yaptım anne deyip ağırıyo diye ağlamaya başlıyo idarını yaptıktan sonra kanama oluyo sizin kardeşinizinkidemi öyleydi🥹

egce bide daha sünnet yaptıramadık deprem falan araya girince bide direkt hastanede yapmıyolar hangi yapıyo onuda bilmiyorum bi tek özelde var diye biliyorum maddi durumumuzda sıkışık olduğu için yaptıramadık ondan olmuş olabilirmi

• egce bunu yanıtladı.

Bahtsizbedevi_ olabilir canım benim kardeşim sünnetli ama idrarını yaparken çok yanması oluyor .enfeksiyon varmış işte ilaçlarla iyi oldu biraz.çocuk cerrahisi sünnet yapıyor diye biliyorum ama benimde oğlum 3 yaşında ne dediysem sünnet etmedi 6 yaşına gelmesi gerekiyormuş.

egce anladım canım inşallah düzelir kaç gündür düşünmekten başıma ağrılar girmeye başladı çok üzülüyorum oğlumu öyle görünce burda yapıyolar görümcem oğlunu 3 4 aylıkken yaptırmıştı özel hastanede ama bizim maddi durumumuz olmadığı için yaptıramadık

• egce bunu yanıtladı.

Bahtsizbedevi_ su içmeyi günlük rutine sokmalıyız büyükler de küçükler de. Canımız istediği zaman su içmeyi beklersek vücudumuz yetersiz kalır maalesef. Yazın susayarak içilir de kışın zorla içerim günlük 2 lt. Çocuklara da hep hatırlatılmalı. Oğluma sürekli hatırlatıyorum bu yüzden. Etkinliğe oyuna dalıp unutabilirler daha küçükler.

Bahtsizbedevi_ sağlık olsun canım zamanı gelince yaptırırsınız .Evet ya insan çok üzülüyor oğlumun pipisi mosmor olmuştu geçen gün ve sonradan daha da kötüleşmeye ve şişmeye başladı doktor doktor gezdirdim çok üzüldüm uyku uyuyamıyordum anlıyorum seni canım annelik işte.🥹

Bahtsizbedevi_ bende aynj durumu yaşıyorum ve 2 gün önce ürolojiye gittim kum döküyorsn dedi çok ağrılı idrar yaparken karnım fln hep ağrıyo

egce evet canım inan gece kaç kere kalkıp öpüp acıyomu diye sordum sarıldım🥹

• egce bunu yanıtladı.

Mommy12 evet oyuna dalıp unutuyo az önce zorla içirdim bende pek içmem şu oyüzden benimde böbreklerde sıkıntı oluştu kum döküyorum arada susuzluktan dolayı

Bahtsizbedevi_ o kadar bekleme zamanına yazık. Acile götür hemen orda tahlil vs bişe yaparlar en azından randevu vaktine kadar acısı azalır. Hatta bizim burda sadece çocukların bakıldığı hastane var yasadiginjz yerde de varsa hemen bı çocuk aciline götür bekleme o kadar canı yanmasın yazık. Geçmiş olsun

TombulHatun sağol canım benim acile götürmeyi düşündüm ama burda pek ilgilenmiyolar götürseydim biz anlamayız çocuk cerrahisine gidin deyip gönderirlerdi eşimde söyledi götürelim diye ama böyle düşününce bide hava yağışlı aracımız yok eşimin çalıştığı iş yerine ait motor var 9 aylık bebeğimde olduğu için götüremedik maalesef