Hanımlar selam , bu ay iki kere regl oldum 15 gün ara ile .normalde adetlerim 30 gün arayla olurdu fakat son aylarda bu süre kısaldı 27 24 günde falan oluyor . Başına gelen varmı bu sebepten de giden . Neden olabilir acaba

• heln bunu yanıtladı.
  • heln bunu beğendi.

Sahicee kadın doğuma gitsenz daha iyi olr kist olablr görümcem de sizin gibi böyle ayda2 kere oluyo kist çıktı

heln aynen ablamdada var kist yiyenimdede ikisid ayda iki kere adet goruyor suan kontrol altindalar, sende bir an once bor jinekologa gorun bnce

• heln bunu yanıtladı.
        6 gün sonra

karamelek21 bende bugün jnkloga gittin kist olduğunu söyledi bilmiyorum moralim çok bozuk belki bu yüzden hamile kalmıyorum

heln canım belirtilerin varmıydı varsa nelerdi bende kistten şüpheleniyorumda

• heln bunu yanıtladı.
          • heln bunu beğendi.

Bahtsizbedevi_ inan hiç bı belirtim yok sadcee doğumdan sonra 3 ay kanama oldu kurtak oldm bu yüzden sonra adetim çok uzun sürdü ve 1 ayda 25 günü adet gördüm emar cektim bugün doktor söyledi

heln anladım canım benimde adet düzensizliğim var karnımda çok şiş ve bu ay adet olduğumda kasık ağrım oldu kanamamda çok gelmeye başladı 1 günde 3 defa ped değiştirdim gündüz oda baktım olacağı yok bebek bezi koydum mecburen taşıyordu pedden googleden baktığımda kist ve miyom belirtileri falan yazıyodu