senkapatbenseniararim Kızlar selam Eşimle birlikte olurken inanılmaz derecede ıslanıyorum eşim çoğunlukla hissetmiyor o derece yani bende hissedemiyorum bunun için bir çözümünüz varmi çok rahatsız oluyorum bu durumdan
incinmissindedi senkapatbenseniararim benim bi çözümüm yok adama bana dokunmaya başladıgi an bende ıslanıyorum 😂 aynı sorun bendende var
manofblack senkapatbenseniararim bu aslında herkesin bulamadığı bir nimettir bence şikayet etmeyin tadını çıkarın :)
Meraktan senkapatbenseniararim bazen hissedemiyorum yani masaj gibi geliyo😂çıkarıp birkaç saniye bekleyince bide sert yapınca baya iyi 😁bilmiyorum kuru olsa nasıl olurdu acırdı herhalde
Neselibiri Meraktan her pozisyonda mı öyle oluyor misyoner de ben de hissetmiyorum ama dogy de hissediyorum değişik şekillerde denediniz mi
Meraktan Neselibiri altta kalınca hissediyorum ama çok rahat girdiği için masaj gibi geliyo 😁ve böyle boşalabiliyorum ,degişiyo bazen musluk bazen bardaktan boşanırcasına ıslanıyorum😂çözüm sert uzun sürünce kurumaya başlıyo fenaa oluyo🤌
yesilisevdotunukoru Bende başlarken kuruluktan yakiniyorum biraz geçince islakliktan rahatsız oluyorum orta yolunu bulamadım 🤭
manofblack senkapatbenseniararim Bazı kadınlar bundan şikayet ediyor hatta utanıyorlar evet doğru ama bu aslında herşeyin çok yolunda olduğunun göstergesi. Sadece suyunuzu partnerinize daha çok içirmeye bakın ki sizden asla vazgeçemesin:)