Ben yeni katıldım aranıza aklıma birşey takıldı ben Nisan ayında 6 da rengl oldum ve bitti nisanın 29 da yine oldum bugün 3.cü günüm normal mi acaba bı tane oğlum var ve bı senelik evliyim şuan

Kimse yok mu ya

nesli8154 bir senelik evliyim dediniz bebeğiniz kaç aylık şuan yani doğumdan sonra regl düzensizliği oluyor önemli olan kanin rengi falan

perimasali802_ 2 buçuk yasin oğlum şuan geçtiğimiz eylül de düşük oldu kürtaj oldum ondan sonra düzene girdi bı kaç aydır öyleydi bu güne kadar

nesli8154 doğumdan sonra olabiliyor. Ben doğumdan önce 30-31 günde regl olurken, doğumdan sonra 24-25 günde 1 oluyorum. Doktorum önemli olan düzenli olması diyor.

Mommy12 düzenli zaten ama bu ay neden öyle oldu anlamadım salı günü falan test yapsam bişi çıkar mı ki

nesli8154 yani her ay 30 günde 1 iken bu ay 23 günde 1 mi oldunuz? Hamilelik olsa regl olmazdınız zaten bazı istisnalar hariç. Hava değişimi vs de olabilir veya basit kist.

Mommy12 üstüne görme olasılığı var mı peki korunuyoruz ama olabilir mi

nesli8154 tekrar regl olduğunuz için niye aklınıza hamilelik geliyorki hemen bendede oluyor bazen normalde 27 günde bir regl oluyorum ama bazen içtiğim ilaçlar hava değişimi mevsim geçişleri denk gelirse 23 günde bir olduğumda oluyor oda bir ayım hem başına hem sonuna denk geliyor normal bunlar

nesli8154 adet normalse üstüne görme yoktur bence de. Hiç aklıma gelmezdi benim o ihtimal açıkçası, şüpheli ilişki durumu yoksa 😅