• Sağlık
  • Dil üzeri ve altta çıkan sivilceler.

Kızlar 1 yaşına yeni girdi kızım aşı vurduk cuma günü, ateş ve huysuzdu. Aşıdan sandım ama git gide kötü oldu, en son dayanamadım salı günü doktora götürdüm boğazı ve agzı hep enfeksiyon olmuş dedi. Dilinde 2 tane sivilce vardı. 300e bi karışım gibi bişi yazdı eczaneden aldık. Kullanıyorum salı gününden itibaren kızın dili daha berbat oldu dilin ucundan oratasına kadr hep doldu altı aynı şekilde dudak dışında bile 4 tane çıktı. Ağzına yemek götürünce kafasını sallayıp hayır diyor . Uyumuyor sadece su içiyor. Normalde geceleri mama veriyordum ama bişi yemiyor diye gündüz hep onu verdim, salı günüki serum sayesinde ateşi yoktu, ama ikindiden beri gene çıkmaya başladı. Randevu aldım yarın sabah götürecem başka doktora, gecenki doktor yemek yememeye devam ederse getir yatıralım dedi. Bilmiyorum napacgımı sönmüş resmen yüzü soluk yemek yiyemiyor diye somun ekmeyi suya batırıp verdim çok az yedi sonra ağrıdı diye onuda attı. Kusura bakmayın çok uzun oldu ya

incinmissindedi o sivilcelerin sebebini bilemiyorum. Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsun.
    Ama tek diyeceğim şey yemediği an acile bile olsa götürün. Oğlum ateşlendiğinde 2 gün öyle yemesi kesildi ve şekeri 44lere düştü. Hocalar asistanlar seferber oldular araştırma konusu oldu genetik tarama bile yaptılar yatış yapılınca.bütün branşlar gördü neredeyse . Ama neyse ki bir sorun çıkmadı. Sadece yememe kaynaklı karaciğer değerleri epey kötüleşmişti. 5 gün serum ve ek takviyelerle kendine geldi.
    Ne zaman yemezse getirin diyor doktor. Şekeri düşerse sıkıntı. Çok önemli.
    Şimdi kimse linçlemesin, hiç çekemem. Oğlumu bekletmemin ne kadar hata olduğunu söyledim. Herkese de söylerim çocuk yemezse hiiç durmayın diye.

Mommy12 evet getirdim bugün cnm damak boğaz tarafı fln hep berbat olmuş bugün sabah 3. 4 patates kızartması yemiş zorla doktor serum taktırdı kan tahlili istedi konuşuruz sonuçlardan sonra dedi muhtemelen yatış yapacak. Oda şaştı kaldı ama normalde popo ayak ve vajina bölgesindede çıkıyor dedi henüz orda yok. Bakalım bekliyoruz serum takılı hala

Mommy12 yatış yaptı doktor cnm. Burda tedavi edecez dedi.üst damak arka tarafında diş büyüklüğünde baya çok sivilce olmuş ben onları görmemiştim. Beslenmesi yok diye burda kal dedi