SuVeAtes perimasali802_ valla istemem normalde o Ben istemeden verir kartı yada nakiti ama istemem gerekirse de dümdük söyler isterim
TombulHatun perimasali802_ istemem maaşı alır almaz ödenecekleri öder geri bende o benden ister genelde harçlık versene diye 😂😂😂
perimasali802_ SuVeAtes eşimde istemesem bile veriyor ama istediğim zaman tatlı istiyorum daha güzel oluyor 😁
Moonlight_ perimasali802_ 🤣🤣 bizde bu sekil oluyor askim mesela benim param bende kaliyor esimin parasiyla hersey ödeniyor geri kalanda bana kaliyor bende ay sonunda ne kaldiysa hapsini ayri hesapta biriktiriOrum😂
lgrth perimasali802_ öyle ama kartta olunca ne harcadığını bilmiyor ekmeğe yolluyorum oğluyla abur cubur oyuncak sürekli üç beş dedikçe böyle böyle bayağı yiyorlar el koyuyorum kalana gerekirse ben veriyorum 😂
perimasali802_ lgrth baba oğul yani ne yapacaklari belirsiz iyisini yapıyorsun canim Bizde iki oğlan var başlarda eşimde öyleydi bakti yok sonu gelmiyor gitmiyor çocuklarla🤣🤣
Biyiklim perimasali802_ dümdüz isterim, ama bir şey aldırmak istesem cilve ile 😂o da benden bir şey istese gene para ile yaparım beleş hiç bir şey yapmam 🤣🤣🤣
momd perimasali802_ ilk evlendim sene istemez bana şunu bunu al demezdim salaktım akıllandım şimdi aylık hesabıma para istiyorum bişey alacak olursamsa söylüyorum kartan yada kendisine aldırıyorum cilve ile değil ama tatlı bir dille diyelim 🫣