Kızlar toplanın fikir verin 🥲 Doğum sonrası korse kullandım da sarkmalar toplandı işe yaradı diyen var mı yoksa korse kullanımı kasları mı tembelleştiriyor 🥴

lgrth kullanmadım ama duydum çok tembellik yaptığını korse yerine spor yapsan dikkatli beslensen çok iyi toparlanirsin hem yeni dogumda yaptığın için metabolizman da hızlıdır şimdi

lgrth doğum şekli çok önemli tanıdım sezeryan doğumdan hemen sonra takmış dikiş ödem toplamıştı ölğmden döndü kadın. Doğum sonrası çok kadın takıyor tembellik duymadım ama zaten doğum sonrası da yeme içme dikkat edilmezae korse yine bir işe yaraöaz me zaman diyet yapmak istersen o zaman tak ben takmadım diyebilirim bir iki kez taktım gaz sıkışması yaptı nefesim daraldı kötü etkiledi beni

lgrth takmadim simdi karnim sarkik biraz belki ondandir 🤷 ama kilomda var tabii 🥴🥴🥴🥴

perimasali802_ evet kilo gidiyor yediğime çok dikkat ediyorum en iyi gidecek dönem çünkü 🥲ama gittikçe sarkıyor da bir yandan tabi bende spor taraftarıyım da biraz daha zaman geçmesini bekliyorum 🙂

momd zaten hemen takmayı düşünmüyorum rahim küçülürken organların yerine oturmasına dıştan sıkıştırarak müdahale etmek istemiyorum ama sonradan olacak sarkmalar için iyi gelir mi toparlar mı onu da bilmiyorum 🙂

• momd bunu yanıtladı.

Sutlucikolati benim de hep kilo vardı ilk doğumdan sonra takmadım da şimdi taksam işe yarar mı onu düşünüyorum bir yandan tembellik yapar diye çekiniyorum 😂ister istemez sarkıyor önemli olan en aza indirmekte bakalım spor mecbur ama halim kalırsa tabi

lgrth ben olsam takarim yine de ekstra sporda yaparim yediklerine ictikleerine dikkat ettikten sonra biseycik kalmaz 😅

lgrth sonrasında evet beslenme de dikkat edersen günlük bir iki saat tak fayda eder

momd olabilir fazla abartmadan yürüyüş yaparken falan aslında

Ben şort korse kullanmıştım doğum göbeğim
                    Baya inmişti sayesinde şişlik falan kalmamisti ama sonradan o kadar çok yemeye başladım ki doğum göbeğimden bile daha büyük göbeğim oldu artık doğum gobegi demeye utanıyorum 😁 kalıcı bir fayda istiyorsanız korseye değil başka şeylere daha dikkat edilmeli yeme içme hareket vb.

lgrth tembellik yapar mi bilmiyorum ama o da bir motivasyon kaynağı olabilir, beraberinde diyet spor olursa hızlandırabilir belki iyi bir marka ise 😁

lgrth inşallah o enerji nerdeyse bana da gelir diyeti şutlaya şutlaya 76 oldum durduramiyorum artık 🤣

lgrth yani gerçekten kullanacaksan al tabi ama çok zor emzirirken falan takmak yamuna korse çok güzel kullandım da ama çok düzenli takamadım kesinlikle şeklillendirdiğine inanıyorum diyet spor ve korse mükemmel toparlama olue