Kızlar toplanın fikir verin 🥲 Doğum sonrası korse kullandım da sarkmalar toplandı işe yaradı diyen var mı yoksa korse kullanımı kasları mı tembelleştiriyor 🥴
Lohusa korsesi
lgrth kullanmadım ama duydum çok tembellik yaptığını korse yerine spor yapsan dikkatli beslensen çok iyi toparlanirsin hem yeni dogumda yaptığın için metabolizman da hızlıdır şimdi
lgrth doğum şekli çok önemli tanıdım sezeryan doğumdan hemen sonra takmış dikiş ödem toplamıştı ölğmden döndü kadın. Doğum sonrası çok kadın takıyor tembellik duymadım ama zaten doğum sonrası da yeme içme dikkat edilmezae korse yine bir işe yaraöaz me zaman diyet yapmak istersen o zaman tak ben takmadım diyebilirim bir iki kez taktım gaz sıkışması yaptı nefesim daraldı kötü etkiledi beni
lgrth takmadim simdi karnim sarkik biraz belki ondandir 🤷 ama kilomda var tabii 🥴🥴🥴🥴
perimasali802_ evet kilo gidiyor yediğime çok dikkat ediyorum en iyi gidecek dönem çünkü 🥲ama gittikçe sarkıyor da bir yandan tabi bende spor taraftarıyım da biraz daha zaman geçmesini bekliyorum 🙂
Sutlucikolati benim de hep kilo vardı ilk doğumdan sonra takmadım da şimdi taksam işe yarar mı onu düşünüyorum bir yandan tembellik yapar diye çekiniyorum 😂ister istemez sarkıyor önemli olan en aza indirmekte bakalım spor mecbur ama halim kalırsa tabi
lgrth ben olsam takarim yine de ekstra sporda yaparim yediklerine ictikleerine dikkat ettikten sonra biseycik kalmaz 😅
lgrth sezeryanla mi doğum yaptın canim
Sutlucikolati hepsini bir arada yapacak güç kuvvet enerji irade amin 😂
perimasali802_ normal canım ikisi de
- Düzenlendi
Ben şort korse kullanmıştım doğum göbeğim
Baya inmişti sayesinde şişlik falan kalmamisti ama sonradan o kadar çok yemeye başladım ki doğum göbeğimden bile daha büyük göbeğim oldu artık doğum gobegi demeye utanıyorum 😁 kalıcı bir fayda istiyorsanız korseye değil başka şeylere daha dikkat edilmeli yeme içme hareket vb.
yesilisevdotunukoru evet onun zaten farkındayım korse de hızlandırır mı süreci tembellik mi yapar bilemedim 🥲
- Düzenlendi
lgrth tembellik yapar mi bilmiyorum ama o da bir motivasyon kaynağı olabilir, beraberinde diyet spor olursa hızlandırabilir belki iyi bir marka ise 😁
yesilisevdotunukoru inşallah hepsini bir arada yapacak güç kuvvet enerji olur 😂
lgrth inşallah o enerji nerdeyse bana da gelir diyeti şutlaya şutlaya 76 oldum durduramiyorum artık 🤣
yesilisevdotunukoru cümlemize inşallah 😂 iki çocukla benim o enerjiyi bulmam zor gibi uyku kovalıyorum artık 😂