Kizlar gilette venus sensitive pembe kutu aldım . 3 bıçaklı. Daha önce kullanan memnun kalan varmi bunda jel barları yok . Ve öncesi ne kullanmam gerek tahriş yapiyoc iklime direk uygulayınız jilet genelde
Gilette venus sensitive pembe kullananlar
mrvehl ben normal eşime aldığımızdan kullanıyorum 3 bıçaklı. Öbürleri kadınlar için olanlar hem çok pahalı hem de 2 bıçaklı uygun fiyatlılar. Duşta çıkmadan önce tıraşlıyorum ki tahriş olmasın vücudum ıslanıp yumuşuyor duş bitene kadar. Vücut yağı sürebilirsin durulananlardan, duş jeli kullanabilirsin. Onun dışında kuru yapma derim.
mrvehl ben jelli olanlarından çok memnunum jelsiz çok acıtıyor gillette Venüs comfortglide en iyisi
vahsikelebekk masaj yagi sürdüğüm halde kanadı heryerim ve inanılmaz sizliyo
mrvehl canım duşta mı jiletledin yoksa normal mi
vahsikelebekk duşa girmeden omce masaj yagi sürdüm öyle jiletledim şu değdirince asla almıyor tüyler de yapışıyor jilete sürekli
mrvehl canım suyun altına jileti tutunca akar bütün tüyler dedim ya ıslatmadan tenini yumuşatmadan yapma yoksa o tahriş 3 gün geçmez. Bir dahakine böyle dene sen yine de masaj yapı ya da duş yağı/jeliyle dene her jiletlemede suya tut temizlensin başlık.
mrvehl tıraş köpüğü al o zaman canım kuru yapmışsın muhtemelen
vahsikelebekk felaket bi agri ya 3 gün demekki . Ağlaya mi dönsem naosam aşırı can acitiyo
mrvehl pembe olanı değilde turuncu olanı kullandım aşırı tahriş etti beni
Turuncu olanı kullanıyorum duşta vücudumu ıslatıp duş jeli sürüyorum kaygan oluyor sonra kolayca yapıyorum hiç tahriş etmedi, duştan çıkarken de güzelce vücudumu nemlendiriyorum, kuru cilde jilet yaparsanız tahriş eder kayganlaştırmal için duş jeil sabun şampuan tarzı şeyler sürmeniz lazım vücudunuza 🌸