Kızlar boncuk ağda kullanan varmı acaba evde kendi yapan. Ha bire kuaföre gidemem çocuklar küçük o yüzden alıp evde kendim yapmak istiyorum, başkasına yaptırmam utanıyorum.
Boncuk ağda
incinmissindedi .. kızlar
incinmissindedi ben kullaniyorum ama daha 2 kere kullandim zor degil sadece cabuk soguyor defalarca isitmak lazim cokta sicak suremiyorsun biraz sogumasinu bekliyosun 😅 agda isitici almaan lazim
Sutlucikolati yani 28 haftalık hamileyim karnımdan dolayı umarım zor olmaz bende alsam makinesi ile alacam, artık jilet vs kullanmaktan bıktım ki hemen uçları geri çıkıyor en azından agda olsa 2. 3 hafta götürür beni
incinmissindedi ya cok zorlanirsan doguma kadar jiletle devam et dogumdan sonra ağdaya donersin ben oyle yapmistim
Sutlucikolati alıştırmak doguma ağdalı sekılde gitmek istiyorum. Zorlanırsamda mecbur yapcam eşimden de çekiniyorum yardım istemeye
incinmissindedi ısıtıcılı roll ağda alsan daha iyi olmaz mı öbürü çok sıcak oluyor çünkü çubukla dola sür falan her yer batıyor bi de.
vahsikelebekk bi bakıyım Trendyoldan nasıl bişi olmadı onu alırım. Jilet gerçeten olmuyor artık
vahsikelebekk baktım da şimdi boncuk agda daha kolay gibi ben mi yanlışım. Bunu yeni evliyken alıp yapmıştım zorlanmıştım biraz bandı yapıştırıp çekme konusunda
incinmissindedi boncuk agdayi halinin ustunde yapmicagina göre batsa da bisey olmaz ugrastirici ama zor degil bi de kalip gibi cikiyor hemen bende diger agdayi yapamamistim ve cok acimisti ikisini de dene hangi daha kolay gelirse onu kullanirsin
Sutlucikolati muhtemelen boncuk agda alırım evleneceğim zmn kuaförde utana sıkıla yaptırmıştım hem tertemiz olmuştu hemde hemen çabucak aldı hepsini bütün vücut. Çocukları uyutup Banyoda yapabilirm
incinmissindedi o halde boncuk al canım
vahsikelebekk evet cnm makinesi ile birlikte alırım
incinmissindedi evet pratik olmasi benimde hosuma gitti ben sir agdanin acisina dayanamiyordum cam sakizi agdasi kullaniyordum yaz aylarinda hic yapilmiyodu eriyordu hep cok kotuydu boncuk ağda da rahatladim vallahi ayyy reklamini yapiyomusum gibi hissettim bi an 😅😅😅 ama memnunum 🤣
Sutlucikolati bende kuaförden gördüm vala. Hastanede çıkınca ilk iş alıp yapmal olucak
incinmissindedi tamam canım cok cok gecmis olsun 🙏
Sutlucikolati kazanını alırsan ısısı sabit kalır canım
incinmissindedi kalıp ağda da çok iyi oluyor boncuk agdaya göre çekimi daha iyi acısı içinde bebek pudrası öneririm asko
incinmissindedi kalıp ağda da çok iyi oluyor boncuk agdaya göre çekimi daha iyi acısı içinde bebek pudrası öneririm asko
hopyloliy bakıyım onada bi