Selam kızlar burda yeniyim anlatmak istediğim şeyler var biz eşimle yaklaşık. 1 aydır boş sebeplerden tartışıyoruz eşim kendi işinde hep zarar yapmaya başladı kazanç elde edemedi bu hiç önemli değil benim kenarda köşedekimle idare ettik hiç sıkıntı yaşamadan bana ağır küfürler kelimeler kullandı hep sabr ettim sustum fakat herşey dün gece beni dövmesiyle başladı mutfağa geldi bardağı kırdı durduk yere bende biraz daha yavaş ol neye sinirliysen böyle yaparak sinirini atamazsın dedim oda küfür edip dövdü saçlarımdan sürükledi 2 saat işkence çektim resmen sorna bi an kusmaya başladım tvlt gittim ordan drek odama kaçıp kapıyı kilitleyip 112 aradım bu arada alkollüydü eşim hemen geldi 112 şikayetçi oldum ifademde herşeyi anlattım uzaklaştırma da istedim annemin evine geldim babam beni aldı karakoldan herşey bitti içimde el kaldırmasıyla bugün fark ettim ki reeglm gecikiyor 4 gün bende halama test almasını söyledim ve ben hamileyim arkadaşlar korunuyorduk ama 2 kez prezervatif içimde kaldı hemen duş alıp temzilendim ama bi işe yaramamış ondan bi çocucgum daha
Olsun istemiyorum ondan nefret ediyorum ailem arkamda ne istersen onu yap diyorlar 6 aylık oğlum var daha kızlar

denizsu Elleri kırılsın inşallah pislik herif hamilesin diye dönmeye kalkma sakın biri yyapan ikinciyide yapar ailen arkandaysa doğur büyüt bebeğini aldırmayı düşünme Rabbim nasip ettiyse vardır bi bildiği

Kusura bakma ama nasıl bı insan bu yaaa nasıl kıydı sana nasıl elleri kalktii pislik adam bide hamilesin ailen arkandaysa bı dakika bile durma o adamın yanında tabi ona adam denilirse yazık valla ya Allah yardımcın olsun 😔🫂

tazeann hamileyim diye asla dönmem öyle düşüncem olmadı olmicakta ama yalan yok doğurmak istemiyorum ondan nefret ediyorum umarım belasını bulur inşallah

sessiz149 yok yanında değilim zaten ifadeden sorna babam geldi aldı beni baba evindeyim

denizsu kötü anılarım depreşti. Bende hamileyim ve kısa bir süre önce eşimde bana yumruk ile vurdu, bende kalkıp gittim 3. Çocuğa hamileyim. Annesi ve babası gelip beni zorla aldı, babamlarda git dedi ben gelecem akşam dedi. babam vs konuşmuş onunla o zmndan beri bir tık iyi çok şükür, sana ne fikir verebilirim bilmiyorum ama gönlünden geçeni yap, elleri kırılsın bu pisliklerin sadece bunu diyecem

denizsu dönme sakın ben değil ama ablam aynı durumdaydı kocası içip içip sürekli ablama sarıyordu deli gibi ablama takmıştı kafayı dışarı çıksa hayatı ona zindan ediyordu sonra sarhoş kafayla ablama anlaşmalı boşanma kağıdını getirdi sonradan birlikte gidip boşandılar ablam da 7 haftalık hamile olduğunu öğrendi gitti aldırdı hemen boşandıkları için habersiz aldırabiliyordu ama sonradan okadar pişman oldu ki şimdi diyo keşke doğursaydım diyo sende pişman olursun kıyma bebeğine o adamdan kurtul sadece bende boşandım 5 aylıktı kızım ayrıldığımda suan 14 aylık tek başıma bakıyorum o köpek babası bile yardımda bulunmuyor ama ben yetiyorum Allah’a çok şükür ki Allah sana da bebeğine de yardım eder sen kurtulduğuna şükret ❤️

denizsu sana verebilicegim en buyuk tavsiye sakın geri donme simdi geri donersen tekrar yapar asla donme ne guzel ailende arkanda

denizsu ahh canım elleri kırılsın adi insan yoksunu pisliğin sakın geri dönme ama sabiyede kıyma rabbim verdiyse vardır bi bildiği ailen arkandaysa doğur iki çocuğunla hayatını yaşa ama asla o sabiye kıyma yanımda olsaydın sana sımsıkı sarılırdım canım benim rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin o pisliğinde belasını versin Allahından bulsun 🫂😥

denizsu
                  O serefsizden bosan ailen arkandaysa kendine güzel bir hayat Kur.
                  Ama sakin bebegini aldirma derim onun vebalini nasil ödeyeceksin ? Tamam istemeden olmus ama olmus yani allah vermis ! Öyle kolay mi istemiyorum diye bebek aldirmak? O senin canin kanin. her ne kadar zor olsada allah sabrinida verir unutma imtihan dünyasi nefsine yenilme bence.

denizsu zıkkımin kökü elleri kırılsın inşallah

denizsu istemiyorsan aldır eğer barismayacaksan da tabiki ona göre bir çocukla hayatına bakarsın annen bakar çalışırsin ama iki tane olursa elin kolun bağlanır hayatın dahada zorlaşır ne olursa olsun Rabbim nasip etmiş sana ama bakamayacaksan iyi düşün ailenin durumu iyi yetişirler bakarım dersen de sen bilirsin geçmiş olsun 😶

vahsikelebekk bende bunu diyorum bebeğim daha 6 aylık aile evindede pek fazla dinlenmeye fırsatım olmuyor çok zorlanacağım ama