Kizlar rüyamda kan kanseri olduğumu gördüm çok kötüydü . Bi önceki kaynanam pencere camına çıkmış halde görmüştüm inmiyordu hiç. Sizce anlamı nedir

mrvehl rüyaların tam tersi çıkar derler bizde sağlıklı bi ömrün olacak diye yorumlayalım

mrvehl rüya tabiri ile aram iyidir rüyada kan kanseri olduğunu görmek duygusal olarak tükenmiş ve içsel korku bastırılmış duygular yoğun stres kırgınlık ve duygusal yaralanma anlamına da gelir ayrıca seni derinden etkileyen bi konu varsa artık içini kemiriyor olabilir o konu çözülmedikçe sana ağırlık yapıyor feraha ermeni diliyorum en yakın zamanda ❤️

o_hayat_benim şöyleki benim annemle babam ayrılar boşanma süreci devam ediyo hala annem balıkesirde ikide bekar erkek kardeşim var onları halamın evinde görüyorum oraya geldiklerini gördüm babama kızıyorum boşandınız zaten artık rahat bırak onları naparlarsa yapsınlar sende naparsan yap diyorum sonra hafif bi sarsıntı oluyo bende deprem oldu hafif titredi yer diyorum çocuklarımı alıyorum ondan sonra babama diyorumki zaten hastayım ben niye beni uğraştırıyosunuz yakında kanser olduğumun haberini verecem size diyorum okadar çok bunalıma girmişimki sürekli babama bunu tekrarlıyorum hastalığı yakında söylüyecem size diyorum annemde aynı şeyi söylüyorum bu gördüğüm rüya neye işaret ediyo yorumunu bekliyo olucam

Bahtsizbedevi_ bu ayrılığı tam olarak sindirememişsin ama bi yandan da herkes bi yana gitsin diye düşüncedesin halanın evi ise rüyada geçici bir sığınak olarak görünüyor anlamı ise annen yeniden birine güven duyup düzen kurmak istiyo hafif deprem sarsıntısına gelince de aile düzeni olarak sarsılmışsınız ama hala ayakta kalmaya çalışıyorsunuz hasta olduğunu söylemişsin sen bu ayrılma konusunda sanki tükenmiş ve yıpranmış hissediyorsun ve aslında içinde kopmamış büyük bir çığlık var ailene bu süreç de ben cok yıprandım demek istiyosun ama sanki seni duymuyor ve görmezden geliyorlar bu yükten kurtulmak istiyosun ama çıkış yolu bulamıyorsun aile olarak gerçekten temelden sarsılmışsınız ve kimse seni duymuyor görmüyor lütfen kendini bukadar kasma herşey olacağına varır 💖💜

o_hayat_benim çok çok teşekkür ediyorum 🩷❤️gerçekten kendimi çok kasıyorum ve en çok yıpranan ben oluyorum hem kendi ailemde hemde eşim ve ailesinden yana çok yıprandım bugün bile kendi kendime ben ayaktaysam sağsam bunun sebebi çocuklarım dedim ben kendimden çoktan vazgeçtim sadece çocuklarım için ayaktayım dedim artık gerçekten çok ama çok yıprandım ve yoruldum bide burda annemden başka kimseye gidemiyodum bayramda olsun normal günde sıkılınca olsun bi anneme gider gelirdim artık oda Balıkesire gidince hepten yalnız kaldım çok sıkıldım avazım çıkana kadar yeterrr diye bağırasım geliyor artık 😥

Bahtsizbedevi_ kendini sal biraz takma bence annen tabiki üzülebilirsin ama sende çocukların varsa onları düşün tükenmiş psikoloji ile onlara annelik yapacaksın yoksa bu yüzden sal kendini🥹

o_hayat_benim canım nekadar takmamaya çalışsamda olmuyo beceremiyorum takmamayı bide babamdan hem annem hemde biz çok çektik annemle küser konuşmazdı bizede düşman olurdu ekmek parası bırakmazdı annemle küs oldukları zaman kendi gider çarşıda yemeğini yer içer gezerdi bizede ekmek alacak para bırakmazdı okul zamanımızda harçlıksız giderdik annemle konuşmaz diye bize düşmanı gibi davranırdı bi kere hiç unutmam kardeşlerim küçük ben biraz büyüktüm bizi parka götürmüştü kardeşlerim oyun oynardı bende annemle babamın yanında otururdum gitmezdim oyun için benim yanımda anneme dediki ben sizden utanıyorum bi yere gitmeye dışarı çıkmaya bak şuan 26 yaşındayım hala unutmam o lafını 10 yıllık evliyim daha bigün arayıp kızım nasılsın iyimisin kötümüsün bişeye ihtiyacın varmı demedi bi baba olarak eşim hala yüzüme vurur bugüne kadar arayıp halini hatrını sormadı diye bi tartışmamız kavgamızda yüzüme vurur direkt🥹🥹

Bahtsizbedevi_ ya senin adına üzüldüm canm. Ama sende sende biliyorsun annenin babandan çok çektiğini, bırak boşansınlar annen kendi hayatına baksın yazık kadına da, sende üzülme herşey olacağına varır. Mutsuz olan herkes keşke boşanabilse daha iyi olur kimse kıymet bilmez birileri için ömrünü feda etmez

incinmissindedi canım benim anneme bişey dediğim yok annemin yaşadıklarına bizzat kendi gözlerimle şahit oldum bide görmediklerim şahit olmadıklarım var kurtuldu ama sitemim babamın bize sahip çıkmadığı arkamda dağ gibi duymadığı için çok sitem ediyorum babama kendi kendime eğer arkamda dağ gibi dursaydı kimse beni ezemezdi buna eşimde dahil mesela eşim babamdansa annemden çekinir ben iaterdimki babam arkamda dağ gibi dursun eşim annemden değilde babamdan çekinsin ama maalesef eşim babamdan hiç çekinmez korkmaz diyorum ya ben kendimden çoktan vazgeçtim ayaktaysam sağsam sebebi çocuklarım 🥹🥹

Bahtsizbedevi_ bende buna benzer bi çocukluk geçirdim ama bunları bize yapan baba tarafımdı babamda sesini çıkarmazdı bişey demezdi onlara cokkez okula aç gittim öğlen evde yemek olmazdı okadar aç kalırdık sesimi çıkarmaz geri dönerdim okula anneme belli etmezdim ama çok üzülürdüm allahtan babam bişeylerin farkına vardı bize döndü yönünü onların yüzünü gördü ve artık bize iyi davranmaya başladı keşke babam erken vefat etmeseydi de hala bizimle kalsaydı benim boka batan evlilik de babamın ölmesiyle başlamıştı keşke başımda dursaydı yaşasaydı da o adamla evlenmeme müsaade etmeseydi yine 😞

o_hayat_benim ahh kuzum düşünme bunları yaşanacak şeyler varmış buda senin kaderine yazılmış önüne bak artık😑
                      Ama aile rızası gerçekten çok önemli genelde aile rızası dışında evlenen insanlarda hep bi sorun oluyor ablamda da gördüm neredeyse mutluyum diyen kimse yok varsada nadir
                      Allahım yollarını açsın Cennetinde birlikte olabilmemizi nasip etsin değerleri paha biçilemez her ne yaşanmış olursa olsun
                      Ama şöyle bişey varki yaşanılan kötü şeyler kırıyor yıpratıyor daha iyi yaşama şansımız vardı anneme biraz değer verseydi saygı duysaydı ne olurdu sevgi vardı ama yetmiyor hiç bir şeye yetmiyor😓

Eskobar geçmişin yaraları kapanır ama izi daima kalır zihnimizde annelerimiz için de aynı durum

o_hayat_benim ah kuzum benimki sağ ama bize bi faydası yok arkamızda dağ gibi duran bi babamız yok maalesef bazen baba kız videoları görüyorum arkadaş gibiler kendi kendime diyorum milletin babasına bak bide bizimkine bak inan bu yaşıma kadar hiç babamdan bişey istemedim bi sıkıntım olsun ilk arayacağım kişi annem olur şimdiye kadar bişey olduğunda hep annemi aradım yada gittim yada anlattım oyüzden anneme ayrı bi düşkünlüğü var mesela gözüm açarım sabah eşimi işe yolladıktan sonra ilk yaptığım şey annemi görüntülü aramak olur şimdiye kadar hiç babamı aramadım çünkü destekçimiz hep annem olduğu için babam anca kendi menfaati için arar hep beni veya kardeşlerimi hep kendini düşündü bugüne kadar halende öyle doğum yaptım wp durumu yapmıştım kızımı ilk doğduğunda hastanede gördüğü halde aramadı halende aramaz sadece annem doğumum için yanıma geldi balıkesirden annemin geldiği gün aradı oda beni görmek için değil annem için 10 yıllık evliyim bikere gelmedi evime annemin geldiği gün aradı bana dediki akşam gelir çayını içerim annemde ordan dedi gelme sakın şimdiye kadar bi kızım var deyip arayıp sormadın gelmedin ben gelmemimi bekledin gelmek için gelme sakın buraya dedi 🥹

Bahtsizbedevi_ üzülme vala elbet oda değerinizi anlıyacak ama iş işten geçmiş olacak, ben şuna çok üzüldüm. Parka gidince annene sizden utanıyorum mu diyordu gerçekten? annen neden katlanmış bu kadar bu adama, kb baban ama…

incinmissindedi evet aynen öyle dedi annem onun yüzünden depresyon ilaçları kullandı bi ara hiç unutmam hastaydım babamda yemek yiyorum bi kadından mesaj geldi annemde baktı bi iki laf söyledi diye gözümün önünde anneme şiddet uygulamıştı ramazan ayıydı oruç ağzıyla şiddet görmüştü polisi aradık geldi karakola götürdü bizi annem karakolun önünde düşüp basılmıştır biz küçüktük bizi karakolun içine götürdüler annemide hastaneye götürmüşler annem babam yüzünden orucunu karakolda açmıştı uzaklaştırma verdiler bi kaç gün öyle eve geri dönmüştük 25 senelik evlilerdi annem herşeyine katlandı defalarca kez aldattı annemin psikolojisi çok bozulmuştu dedektif gibi takip ediyorum okadarki psikolojisi bozulmuştu🥹🥹