5 gündür midem aşırı bulanıyor bugün acile gidecem dayanılır gibi değil.reglim de 12 mayis söyleyim mi şüphem var diye kan testin de çıkar mı.gerci bu bulantinin gebelikte olduğunu sanmıyorum da
Hastane
Soyle bence
belispia söyle bence canım gebelik varsa çıkar kanda
Bahtsizbedevi_ ,8 gün var yinede çıkar mı. Doktor da bişey demedi
Bahtsizbedevi_ beta 24.8 çıktı regliye 8 gün var
belispia var gebelik gibi. Onlar ne dedi
incinmissindedi daha gitmedim e devletten baktım şimdi gidemem inşallah vardır kızlar 🤲
belispia eger olmasaydı 0.5 gibi bi değer çıkardı, bende tam olarak anlamıyorum ama sanırım var, diğer arkadaşlar daha net cevaplar
belispia beta 5 ten büyükse gebesin hayırlı olsun benımde 4 gun kala beta 152 idi
hayatsevinceguzell gebelik varmış kızlar haftaici polinlik görsun dedi. mide bulantısı için de ilaç vermedi bol su iç dedi
belispia var canım biliyorum ben sağlıkçıyım tekrar hayırlı olsun
hayatsevinceguzell sağolun Allah razı olsun 🥰🥰
belispia hayırlı olsun cnm
- Düzenlendi
belispia gebelik var ozaman canım gözün aydın regl geçtikten sonra artar betan sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah
belispia çıkar canım
Bahtsizbedevi_ amin inşallah 🥰
hayatsevinceguzell dün kan verdim bugün çıktı değer 0.2 çıktı. Dünde işte ebe beta yükselmesi illa gebelik değil. İşte kanser ve hormonal bozuklukta olabilir demişti daha sonuca bakmadan kafam karıştı
belispia kimyasal gebelik vs olursa diye çok ümitlenmemen için demiştır de betanın düşmesi normal değil normalde günaşırı 2 ye katlanarak artması gerekiyor bir kadın doğum hekimine başvurun ebe ile olacak iş değil kimyasal gebelik olabilir çok geçmiş olsun
hayatsevinceguzell teşekkür ederim 🌺