Kızlar salı günü baya aradılar bulmak için en son buldular taktılar serumu ince damarları, cuma günü tekrardan zor buldular. Dünden öğleden beri gene arıyorlar yok damar hepsi denenmiş, yada serumu çekmiyor. Sabahtandır 2 el 2 ayak sürekli denendi gene yok, hemşire bi 6 saat bekle öyle getir dedi. Ama zaten muhtemelen yarın taburcu edecek, imza atıp çıkmak istiyorum boşa duruyoruz sadece buhar veriyorum onu evde verebilirim bide ilaç var onları da evde verebilirim. Eşimi aradım istersen gel biz doktorla konuşalım damar yolu yok zaten boşuna duruyoruz dedim. Dün akşamda çıkmak istiyorum dedim hemşire doktor yok demiş dedi.

incinmissindedi ..ben şimdi napayım oglum evde durmuyur ben bu halimle perişan oldum hastanede kızım ayrıyetten durmuyor

incinmissindedi damar yolu yok diye bişi yok muhtemelen pediatri servisinde yatıyorsunuz yoğun bakım hemşireleri daha tecrübeli oluyor ordan rica etsinler yada hemşireler açamazsa anestezi hekimi gelir açar sistem bu şekilde ilerler İstanbulda büyük bir hastanede 5 yıl pediatri servis ve yoğun bakımda çalıştım seni bilgilendiriyım canım birde bazı bebek ve çocuklarda zor olur ordaki hemşirelerle papaz olmamanı tavsiye ederim çok geçmiş olsun

incinmissindedi çok geçmiş olsun boynunu denediler benim benimki geçen ameliyat oldu bulamadıkları için boynundan taktılar serumu

hayatsevinceguzell ilçe hastanesinde yatıyoruz küçük bi hastane yoğun bakım ünitesi fln yok cnm, acil 2 çocuk doktoru 2 dahiliye 2 diş hekimi 2 aile hekimliği birimi var. Şansımıza 2 hasta tekiz acil dışında. Ben sorun etmem sonuçta onlar işini yapıyor ve benim kızım iyileşsin diye, eşim baya hırçın davranıyor damar yolu açıldı 3. 4 defa ama ya gitmiyordu yada başka bişi oluyordu işlev görmüyordu🙄. 1 defa da kızım çekti kelebeği. O yüzden olan damarların hiçbiri işimize yaramıyor hepsi denenmiş çünkü

hopyloliy hayır oraya bakmadılar. Eşim arayıp kızdı serum fln takılmayacak o kıza dedi. Keşke gelmeseydi

incinmissindedi acemi bir hemşireye denk gelmişsiniz. Lise çağında ameliyata girecekken 9 yerimden deldiler olmadı en son topuğuma yeltendi izin vermedim yine elime denedi sonra ama damlatıyodu. Ameliyattan sonra kendime gelince hemşire kontrole geldi de söyledim tek seferde miss gibi taktı gitti. Tavsiyem ayağa damar yolu taktırmayın yanımda benden küçük bir kız vardı ayağına takmışlar ihtiyacı olduğunda kalkamıyordu damar yolu var topukta diye ben o yüzden izin vermedim. Eziyet oluyo ayağa kalkmak istediğinde

buzdankalpler 14 yıllık hemşire cnm. Mecburi olarak ayaga taktık her yeri denedik onlarlık bişi yok, kızımın damarları çok ince ve salı gününden beri neredeyse sürekli deliniyor o yüzden bütün damarları şisti bulunamadı. Öğlenden beri dezenfekte ediyorum hemşire söyledi yap dinlensin getir bakacaz diye. Az önce götürdüm çok şükür buldu bi tane sabaha kadar çıkmaz devam eder inşallah

hayatsevinceguzell aynen öyle bizde enfeksiyon servisinde yattik bebeğim 7 aylikti asla damar yolu bulunamaiyordu yoğun bakıma iniyordu ordada bulunamiyordu sonra katater aciyolardi tabi bayya bayya bayya deniyolardi çocuğum aetik kendinden geciyordu mecbur kalıp katater aciyolardi cunku uzun süre kalacağımız için

Bubenimoykumm çok ugraşıyorlar aksine, ama maalesef çok ince damarları o yüzden bulunamadı yaklaşık 1 saat önce bulduk bi tane çok şükür şuan gidiyor ilaçı

incinmissindedi boynundan büyük damara giden yerden aciyolar doktrlar aciyor ama hemşire degil ve hastanede eğer uzun yatarsan aciyolar biz 7 ay falan hastanede yattik oyUden sürekli katater aciliyorduuuu

incinmissindedi muhtemelen ventolin pulmicort veriyorlardır o yüzden damarlar ekstra incelmiştir ya ilçe dediğiniz gibi çok donanımlı olmuyor bebek hemşiresi bile olsa bulur muhtemelen ama işte küçük hastanede personel de az rabbim şifa versin ama imza atıp çıkabilirsiniz tüm riskleri kabul ettiğinize dair onam alırlar tutamazlar rızanız olmadan ama doktor önermediyse kalın derim sağlık personeliyim bu arada imza verip çıkabilirsiniz eminim bu konuda

incinmissindedi hidrosefali epilepsi hastasi nöbet geciriyor dirençli nöbetleri var beyninde enfeksiyon vardi uzun sürdü geçmesi 7 ay falan kaldık serviste