Eskobar jjlimaoo kız bu yaşadığında gene bişey yok koca mirasına kb el koydu kocası gene gık diyemedi Hatta kv hergün kaynı rahatsız olmasın diye bunlara geliyordu onada ses edemedi Yani bu olay çerez çerez
Eskobar karamelek21 olayları bilen ve bilmeyenin farkı😂 Hem üzülüyorum hemde kızıyorum çoktan beridir buradayım kendiside öyle derdi sıkıntısı bitmiyor rest çekemiyor miras konusunda bile olacakları söylemiştim ben ona aynısı oldu aldılar elinden avcundan haydan gelen huya gitti keşke kendine harcasaydı Hastalanacak diye korkmuyor değilim sürekli kaosun içinde aşağıdan yukarıya huzursuzluk var
karamelek21 Eskobar insanin kendine yaptigi kotulugu bir dunya bir araya gelse ona yapamaz, bununkide o hesap, o kdr olaylar ama hala o apartmanda oturmasini aklim almiyor
sizene Eskobar aşkım napim para yok paraaaa🤣 olsa kocam da diyo bunların ağız kokusunu mu çekecem 5 dk durmam diye biz evlendik kredi çektik eşya falan aldık bozuldu değiştirdik başka aldık 30 bin maaştan bize kalan para aylık 7 napcaz o kadar parayla 😣 @karamelek21
Eskobar sizene şekerim sana toplu para da geldi hani nerde Kayın ailende benim elime para geçse kimseyi değil çocuklarımın geleceğini düşünürüm Ben düşsem totişime tekmeyi bide onlar basar