En son ne zaman emzirdiniz? Eğer görüşleriniz süt doluysa biraz sağıp rahatlatmanın gerek yoksa çok ağrı sizi yapar mastır bile olabilir bende 3 ay oldu keseli azalta azalta kestim göğüslerim çok dolunca ilk bir iki gün sagiyordum ve buzluğa koyduğum lahana nane yapraklarını koyuyordum çok iyi geliyordu belki size de iyi gelir

coffe
    Göğüsleriniz süt doluysa o yüzden de sızlama yapabilir. Gün içerisinde düzenli sağım yapın, rahatlatıyor.

coffe kizimda hic sorun yasamadim oglumda benimde oyleydi sagdikca geliyor sut asiri agrili olmadigi surece elleme bence yinede herkeste elbette farklidir

coffe
      O da var. Kimisinde artıyormuş, kimisinde bir şey olmuyormuş. O kadar çok hikaye dinledim ki bununla ilgili..
      Siz yine de gerekli görürseniz ebenizden destek isteyin.

coffe canım mastit olmamak için banyoda sıcak suyla sağım yap bol bol hem mastit olmazsın hemde rahatlarsın

coffe canım ilaç var keserken içiyorsun süt azalıyor bitiyor doktorunla bi görüş

Ayy doktorlara randevu bulamıyorum kiii soracak doktorum yok

coffe dostinex o ilacın adı , bende sütümü onunla kesmiştim . Ancak kullanımını kesinlikle sağlık ocağına da olsa danış etkili bi ilaç çünkü , öyle rast gele alıp kullanmamanı tavsiye ederim

coffe adını bilmiyorum dostinex süt hormonunu düşürüyor da epey ağır bi ilaç sağlık ocağı yada eczaneye sorun yardımcı olurlar

coffe prospektüste yazıyordu ağır bi ilaç tam hatırlamıyorum epey oldu kullanalı , ben birde yanlış kullanmıştım her gün alınmıyormuş iki günde bir yarım olarak içiliyormuş , ben hergün yarım aldım saç diplerime akne gibi canımı yakan şeyler atmıştı mesela ondan oldu diye düşündüm doktora danışmakta fayda var yani ben kafama göre eczaneden almıştım öyle tam detaylı nasıl kullanacağımı bile bilmeden içtim gitti 🫢