Ya kızlar sütten kesiyorum kızımı göğüslerim sızlıyor ne yapabilirim
Sütten kesiyorum
En son ne zaman emzirdiniz? Eğer görüşleriniz süt doluysa biraz sağıp rahatlatmanın gerek yoksa çok ağrı sizi yapar mastır bile olabilir bende 3 ay oldu keseli azalta azalta kestim göğüslerim çok dolunca ilk bir iki gün sagiyordum ve buzluğa koyduğum lahana nane yapraklarını koyuyordum çok iyi geliyordu belki size de iyi gelir
yesilisevdotunukoru cumartesi sabah saat 8 gibi emdi
coffe
Göğüsleriniz süt doluysa o yüzden de sızlama yapabilir. Gün içerisinde düzenli sağım yapın, rahatlatıyor.
belladonna süt üretmez mi o zaman
coffe soguk suyla da yıkayabilirsiniz
coffe
O da var. Kimisinde artıyormuş, kimisinde bir şey olmuyormuş. O kadar çok hikaye dinledim ki bununla ilgili..
Siz yine de gerekli görürseniz ebenizden destek isteyin.
- Düzenlendi
coffe canım mastit olmamak için banyoda sıcak suyla sağım yap bol bol hem mastit olmazsın hemde rahatlarsın
Ayy doktorlara randevu bulamıyorum kiii soracak doktorum yok
coffe prospektüste yazıyordu ağır bi ilaç tam hatırlamıyorum epey oldu kullanalı , ben birde yanlış kullanmıştım her gün alınmıyormuş iki günde bir yarım olarak içiliyormuş , ben hergün yarım aldım saç diplerime akne gibi canımı yakan şeyler atmıştı mesela ondan oldu diye düşündüm doktora danışmakta fayda var yani ben kafama göre eczaneden almıştım öyle tam detaylı nasıl kullanacağımı bile bilmeden içtim gitti 🫢