karamelek21 ayyy amin inşallah benim de pek umudum yoktu yumurtlama günlerini değerlendirememiştik nasip bakalım sabah dayanamadım yaptım ovulasyon testlerinde de çift çizgi çıkıyordu hep ama yumurtlama günü. Değildi bakalım 2.3 gün daha geçsin kan veririm

blumom gözün aydın canım hamilesin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🌺

blumom Hayırlı olsun 🤗 adet olacakmış gibi bi hissiz varmıydı kaşık ağrısı falan ?

gndz13 canım şimdi bile yapsan varsa erken gebelik testinde çıkar ben eylül adet olmuştum bitti ilişki yaşamıştık bi kaç gün sonra erken gebelik testi yapınca çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim hamile olduğumu yani testi yine eylül ayında yapmıştım ama maalesef tutunmayı 6 haftalıkken düşük yapmıştım

papatya09 evet vardı sezeryan diikişimin tam ordaydu ağrım 3.4 gün oldu ağrım bide afedersin gaz sıkışması çok oldu

blumom gözün aydın canım inşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin😊😊 ve bekleyen tüm kadınlarada nasip etsin 🙏🙏

blumom Teste göre var canım hayırlı olsun 🥰🥰

blumom bn dun dayanamadim yaptim erken gebelik testi 4 gun oncesi yaziyor ustunde, ama malesef coft cizgiyi gormedim🥺dun 4 gun kalmisti adetime umudum kirildi bu ayda

karamelek21 bende bugün test aldım 6 gün öncesine kadar gösteriyor yazıyor benim de tam 6 günüm var yaptım ama malesef tek çizgi oysa çok umutlanmıştım 🥲

blumom her ay oyle son gune kdr umut ediyorum adet olunca yerle bir oluyor insan🥹

sanalkoala Allah büyüktür elbet birgun o cift cizgiyi gormek nasip olur, Allah herkesi birseyle imtihan ediyor😔